MugeninNefesi Haftada bebişlerinizin kilosu boyu ne kadar güzel anneler?? Benim 3022 gram 49,5 cm dedi merak ettim durumları. Tam iki hafta sonra 39. Haftamda da sezeryan ile gelecek minnosum kısmetse 🥰
Eda-5807 MugeninNefesi benım o hafta 3250 di boyunu unuttum suan 39+5 haftalığım dogumu beklıyorum ama ne gelen ver ne gıden
Elifim_17 37.haftamda 3.50 gramdi 5gun sonra 37+5 de 3.70 olmuş cok kilo almamiş yani boyu da 50 cm yarin sabah sezeryana giriyorum 8de nasipse🤗
MugeninNefesi Elifim_17 yaa hep az kalmış çok heyecanlanıyorum bende okudukça saglikla gelsinler miniklerimiz hepimizin. 🤗
MugeninNefesi Eda-5807 ben de son bikac gündür özellikle zorlanıyorum sanki bi anda büyüdü gibi hissediyorum ama saglikla gelsinler biraz daha dayanacagiz 🥰
Eda-5807 MugeninNefesi ay sorma sorma suan acayıp sırt agrısı cekıyorum karnımada vuruyor agrı napcam bılemedım duşa gırıp çıktım aynı devam edıyor
DamlaMehmetali MugeninNefesi amin Allah razı olsun hep birlikte sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza inşallah ❤️🥰