Dilaraeslem Artık çok şiştim belim çok ağrıyor sancım var ayaklarım balon uyku deseniz 0 duygusallık tavan gücüm hiç yok Halsizlik yorgunluk desen var. Dönemiyorum yürüyemiyorum 😭 artık doğum yapmak istiyorum başlatmak iÇin ne yapabilirim ? Fikirlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var
balbocegim27 Dilaraeslem 36+0 im 35 te temizlik+hurma ile 2 cm açıklık yapmışım şuan yatıyorum sancılarım da vardı düzensiz sekilde
Sblatc Dilaraeslem 37.haftadan sonra hergün tek sayıda hurma, ahududu yaprağı çayı, korumasız ilişki hergün, egzersizler şu an aklıma gelenler bunlar
Eda-5807 Dilaraeslem bende aynı suan 39+5 haftalığım sırt agrım ve alt bölgemde agrı var tualetımı yaparken yanma ve agrı çok oluyor yapmakta zorlanıyorum gelsın ıstıyorum artık
Dilaraeslem balbocegim27 balbocegim27 37+2 yim bende hareket etmeye çalışıyorum ama belimin ağrısızından çokda bişey yapamıyorum 2 gün önce doktora gittim ne açıklık var nede başka bişey 😭😭😭 bitki çayı doğumu tetikliyor diyorlar içiyorum ama hiç etki etmiyor bebeğin yeri iyice daraldı her gün Taş gibi oluyo karnım 😥
balbocegim27 Dilaraeslem aslında bende hareket edemiyordum ama mecburen ev temizlencekti çok bisey de yapmadım viledayla yerleri sildim bi kaç çekmece dolap ici sildim falan bide koltuk sildim eşim bi yeri silerken de bezi yıkayıp kovada ben verdim sürekli comeldim 35 ten sonra da düzenli 3 tane 4 tane hurma yedim zor oldu ama ise yaradı şimdi de 37 olsun diye biraz yatcam
Dilaraeslem Sblatc hurma yemedim yemeye başlıyım. 🙏🏻 İlişki 3-4 günde 1 var. Çayı içiyorum teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Dilaraeslem ervanursimsek ayy Allah yardım etsin sağlıkla gelsin inşaAllah. Heralde bi kaç güne gelir 🤲🏻 37 deyiz biz hala
Dilaraeslem balbocegim27 daha ne edicem canım herşeyi yapmışsın vallahi 1 haftadır evi silmiyorum en son eşim süpürdü sildi nefes alamıyorum ben ondan da yapamıyorum heralde
Ela20 Dilaraeslem başlatmak için yöntemler olsa da asıl iş nasip kısmet vakti saati gelmediyse ne yöntem uygulasanız kar etmez
Eda-5807 Dilaraeslem bende öyle gece sureklı tualetteyım olmasa bıle varmış hıssı gelıyor gıtmek zorunda kalıyorsun suan acayıp bel arası cekıyorum karnımada vuruyor ağrı hareketleri az hıssedıyordum normalde suan çok hızlı ve çok hareketli Doğum yakınımdır acaba
balbocegim27 Dilaraeslem bide 7 tane hurmayı 2 bardak suda kaynatıp suyunu içiyorlar onu dene belki ise yarar
xxxxxx Sizde işe yarar mı bilmiyorum, bende doğum yapalı 2 gün oldu. 39+5 te hurmayı su da kaynatıp hurması ile birlikte içtim. Sıcak sıcak çok iyi geldi. 40+0 da da doğurdum. Sabah aç karnına bi kere yapıp içtim akşam bi kere.
firstbaby1 Dilaraeslem Ben de 37+0 ım.Ama kızım 40 haftalik gelişimde 3800 olmuş normal doğum için daha fazla büyümesin dedi.Doktorum bugün kontrolde doğumu başlatmak için egzersizlere başla dedi.Yumuşama var dedi.Pilates topuyla hareketler ve squat yapmaya başladım.Ufak tefek kasılmalarım başladı bile.Bu sefer de korktum😅
Dilaraeslem firstbaby1 bende 2 gün önce gittim 3.100 olmuştu. Bende 37 deyim keşke beni yarın çağırsalar gel doğumu başlatıcaz dedeler gerçekten çok kötüyüm 😭
firstbaby1 Dilaraeslem benim genital bölgemdeki damarlarda çatlamalar olmuş o da böyle küçük küçük kanamalara sebep olmuş.Doktor artık bebek çok ağırlaştığı için baskı yapıyor dedi ama hiç suni sancı falan demedi.Suni sancı dese ben de yarın gider doğururum valla:) Yarın tüm günümü pilates topuyla geçirmeyi planlıyorum belki bir işe yarar:D