cennetkokulum_ Kızlar 27+4 haftayız ilk gebeliğim sol tarafta bebek bi toparlaniyo gibi kasılma gibi geliyo bana normal mi var mı başına gelen??
Papatyamevsimi-89 cennetkokulum_ şuan aynı durumdayiz..28+2 de başladı ve halen devam ediyor..bugün daha kötü kasiklara vurdu surekli tekme vuruyor sag tarafa toplanıyor Rahime igne batiyor bacaklarım kaskatı oldu doktora yazdım ben de cevap bekliyorum
bebegimizibekliyoruz1 cennetkokulum_ sırf bu yüzden 26.haftamda nstye bağlandım gün içinde 3 4 kez toplanıyordu
cennetkokulum_ Papatyamevsimi-89 geçmiş olsun canım bende sadece kasık kemiği ağrıması ve sol tarafta toplanma durumu var yarın sonuç göstermeye gittiğim zaman doktoruma soylicem bakalım ne diyecek
Papatyamevsimi-89 cennetkokulum_ ay ne olur bana da haber ver..Şimdi ben de yazdım doktora ya cevap bekliyorum
bebegimizibekliyoruz1 cennetkokulum_ nst sonucunda allahtan sancı çıkmadı sancı çıksaydı erken doğum riski olucakti şükür ki ondan riskim yok serviks uzunluğu ve preeklamsi riskim var
cennetkokulum_ Papatyamevsimi-89 tamam canım bu posttan yanıtlarım sana inşallah sende doktorun bugün yazar ise beni haberdar et olur mu 🥰
Papatyamevsimi-89 cennetkokulum_ tamam canim yazarım ,kaynanama sordum o da şimdi normal diyor..Geçen sene de eltim doğum yaptı onda da olmuş aynı şeyler..
Papatyamevsimi-89 cennetkokulum_ senin kemiklerin de agriyor mu ??Ben sağdan sola dönerken küt küt ses geliyor bacak kemiklerimden
Papatyamevsimi-89 cennetkokulum_ bana simdi doktor yazdı hareketleri arttığı için agri ve batma yapabilir normal dedi
Papatyamevsimi-89 cennetkokulum_ yok canim valla söylemedi magnezyum 2 ye çıkar geçecek bir bak bakalım ona göre şöyle bana dedi
cennetkokulum_ Papatyamevsimi-89 hee anladım canım bana magnezyum yazmadı kaç defa söyledim normal dedi geçiştirdi devlet niye bu kadar onemsemiyo anlamıyorum özele gücümüz de yetmiyo ki doğumu orda yapsak 🤷♀️