Mucizemm18 Bebeğimin daha ilk hareketini hissetmedim bazen kendimi dinliyorum yok yine hissetmedim ama acele de etmiyorum şuan normal diye biliyorum, bide sırt ağrıları rahimde baskı akşamları da mideme de taş oturmuş gibi oluyor
BETL0606 Mucizemm18 bende tam 18 deyim Daha hiç hissedemedim hareketlerini. Bakalım ne zaman hissedicez
Mucizemm18 Rabiaelif2017 yaa ne güzel nasıl bir his peki nasıl anlıyorsun bebeğin olduğunu, bazen karnımda kasılmalar oluyor ama bilmiyorum tarifi nasıl 🤷♀️
Rabiaelif2017 Mucizemm18 yani disardan elimi koyunca falan farketmyorum ama içten hissediyorum bsy kayıyor gibi oluyor bazen bsy vuruyo içeriden değişik anlatılmaz yaşanır 😊😍
nartanemm 18+4′üz bizde benim ikinci bebeğim o yüzden belki hareketleri çok net hissediyorum tekmelerini ilk kızımda çok hareketliydi onuda bu haftalarda net olarak biliyordum
Mucizemm18 giresun aynn ya bazen korkuyorum acaba bişey mi oluyor diye ama dün de kontrole gitmiştim zaten doktor gayet iyi diyince rahatladım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim inşallah 🤲 ❤️
handenur__ Mucizemm18 17+2 15 te net hissettim canım ben pıt pıt böle su dalgası gibi bazen mısır patlağı 🙈
Fatmanur41 Mucizemm18 18+2 yim bende hissetmedim 😊 ilk gebeliklerde geç hissediliyormuş öyle diyorlar
Cansel22 Mucizemm18 benim ikinci gebeligim ben 2 haftadır hissediyorum bu hafta dahada çoğaldı hareketleri belki ikinci gebeliktendir bilmiyorum ama