Buseylcn KApı süsü arayışlarına girdim 200-250 tl den falan bahsediyorlar 🙄 çok pahalı ben gereksiz geldi uyguna yaptırdğınız sayfa veya hesaplar var mı acaba
tugcebyrm Buseylcn merhaba benim arkadaşım makromeden yapıyor eğer düşünürseniz yardımcı olabilirim ☺️
Pambix Buseylcn hastane içinse eğer Ben ilkinde kendim yaptım ama şimdikinde küçük boy harfli balonlar dan oğlumun adını oluşturup yanına da erkek bebek balonu koyup hastane kapısına yapistircam kismetse
eminnee Buseylcn Miray tasarım atölyesi diye bir sayfa buldum instagram da lohusa tacı terliği kapı süsü ve taki yastığı set yapıyor fiyat olarak 150 tl dedi ben ordan yaptırmayı düşünüyorum
Zeynepty Bir sürü malzeme sayfasında malzemeyi alıp kendin birleştiriyorsun kolay ztn bende oradan alacagim
MerveNur- Buseylcn ben bi sayfadan yaptırdım 100 tlye ama sayfanın ilgisinden hiç memnun kalmadım parayı haram edecek dereceye geldim o kadar sinirimi bozdu ama bugün geldi ve kapı süsü çok güzel 😂
seval08 Buseylcn Instagram’da alminabebekşekerleri sayfasında indirim var 55 liraya yaptırdım kargoyla birlikte 75 oluyor henüz gelmedi 😊