Tkr İyi akşamlar, sudockrem almayı düşünüyorum, ama fiyat biraz uçuk. Gözüme popolin çarptı o daha uygun ve bizler onlarla büyüdük. Popolin kullanıp memnun kalan varmı?
Kubra3525 Tkr sudocrem biraz pahalı canım ama baya uzun gidiyor ince bi tabaka halinde sürüldügü için 4 aylıgız 125 gr almıştm hâlâ bitmedi 1 ay daha gider yani diger markayı bilmiyorum malesef
Dilekcnkn Tkr Popolin bilmiyorum diğerinide kullanmadım , şu an mustela aldım ama istersen bepantol baby pişik kreminede bakabilirsin oda iyidir fiyat ne kadar olmuş hatırlamıyorum ama
Tkr Kubra3525 büyük ihtimal bende onu alıcam ama nebileym bi kreme de o kdar para vermek. Herşey uçuyor🙄
Tkr Dilekcnkn fiyatta sıkıntı yok da bi kreme okadar para vermek istemiyorum açıkcası ama el mahkum vercez sağlıkla gelsin yeterki
Dilekcnkn Tkr Tabi canım mecburen alıyoruz valla şu an herşey pahalı iyi olanı kullanalım da sonradan cezasını çekmeyelim en azından . Ama bazen hiç bakmadığımız kremler veya başka ürünler de çok iyi gelebiliyor her bebek de farklı