Zeynepzeynep 2 aylık hamileyim kızlar ilk hamileliğim çok kararsızım şimdilik etlik Zübeyde hanıma gidiyorum.
Duru03 Zeynepzeynep canım bende ankaraya yeni geldim atatürk hastanesine gideceğim ilk defa doç yardımcısı bi bayan doktor gidince nasıl söylerim sana bende araştırıyorum hastane ve doktor etlik nasıl bir yer atatürkten memnun kalmazsam orayı düşünebilirim
BlntMerveBayhan Zeynepzeynep bende etlik zübeydeye gidiyorum canım benim riskli gebelik olduğu için çok hastane gezdim ama işte bi sıkıntı olunca devlete yönlendiriyorlar 😞😞
OlgaArslan Zeynepzeynep ben büyük doğuma gidiyorum iki doktor belirledim biri olmasa diyerine randevu alıyorum çok ta memnunum
Yumaklar Firdess canim 12 haftalik oldum hala duzenli gidecegim doktor bulamadim 😞ikiz gebelik bide benim muayne ucreti ne kadar bi de cok sira bekliyomusun naciye hanimda
Ankara2 Kaderunsal sizin doguma az kalmış,eger gatada yapacaksanız,dogumdan sonra bilgi verirmisiniz acaba,genel olarakk rica etsem bende orda sezaryen olmayı düşünüyorum çünkü
BlntMerveBayhan Pnrmhmmd ben Rıza beye gidiyordum daha sonra riskli gebelik bölümüne aldılar beni orada da sürekli doktor değişiyor ama ultrasonu Ayhan bey diye bi Prof. var o yapıyor canım
Asia Kizlar zübeyde hanimda atatürk hastanesinde muayene nasil yapiliyor? Alttan mi karından mı? Hemsireler ebeler nasil tavirlari ben 2 devlet hastanesine gittim cok kötüydu muamele...
Pnrmhmmd Asia zübeyde hanıma gidiyorum ben tabiiki karından bakıyorlar canım zübeyde hanıma gitceksin dr. Rıza Dur dan randevu al çok iyi doktor ve hemşireler de baya ilgili yanindaki
Zeynepzeynep Doktoruna göre değişiyor canım ama hemşireler çok katılar isteğe göre alttan da yapabilirsin
Pnrmhmmd BlntMerveBayhan anladım canım riskli gebelik bölümündesin o zaman sagliklica kucağına alırsın inşallah bebeğini
BlntMerveBayhan Asia aynen canım kalabalık evet ama muayene olurken kimse birbirini görmüyor canım rahat o konuda randevu alıp gidince sıra da çabuk geliyor hem