Zeyna27 Beyzoss45 bende femera kullandım bu ay canım dün çatlatma iğnesi oldum çok güzel bi yumurtam vardı bide küçük vardı 12 mm diğeri tam olmuştu 23 mm iğnemi oldum bekliyorum sende nasıl ilerledi durum bana 2 gün üst üste ilişki verdi
Beyzoss45 Zeyna27 banada gün aşırı dedi 15 günüm bugğn adet olmadım daha kan testi verdim malesef negatif bu famera adet gecikmesi yapıyor sanırım dün olmam lazımdı olmadım
Zeyna27 Beyzoss45 iğne oldun mu sen canım bilmiyorum bu ay ilk kullanışım gecikme yapıyor mu bilmiyorum umarım hayırlısı olur hakkında
Beyzoss45 Zeyna27 ilk 4 ay klomen ovittalle oldum bu ay ilk defa famera ovitralle kullandım ama tutmadı bu ayda 16 ay oldu çocuk olmayalı 😥😥
Fatma_4224 Beyzoss45 bende bu ay klomen kullandım bakalım ne zaman gelwcek adetim inşallah gecikme tarzı bişey yaşamam yaşayacaksam da gebelik yüzündEn olsun
Beyzoss45 Fatma_4224 hakkında hayırlısı olsun ben çok taktım aşırı düşünmeden duramıyorum stres herseyin başı
Fatma_4224 Beyzoss45 valla ben dusunmuyorum canım oluruna bıraktım üzülünce hiç bişey elmize geçmiyor verende Allah vermeyen de isyan etmeye gerek yok herşeyin en iyisini rabbim bilir diyip sabırla bekliyoruz