MommyTeacherandHappy Ebru18 ateş ölçer için temassızdan ziyade bebeklerde kulaktan ölçer tavsiye ediliyor ben xiaomi marka tercih ettim aspiratör için de otribebeyi tercih etmeyi düşünüyorum
Merkun Ebru18 en doğru sonucu çubuk ateş ölçer ve makattan verir canım. bende hem temassız var hemde çubuk. Evdeyken çubukla makattan kontrol ediyorum dışarda ateşten şüpheleniyorsam temassız olanı kullanıyorum
gbyalcin Ebru18 burun aspiratörü henüz almadık ama ateş ölçer braun ThermoScan 5 tercih ettik. Kulaktan ölçüyo, temassız çok önerilmiyo diye biz kulaktan aldık
Ebru18 MommyTeacherandHappy Aaa ateş ölçer hakkında bu bilgiyi bilmiyordum, çok teşekkür ederim. Ben de burun aspiratöründe çok kararsızım acaba elektronik bir şey mi alsam diye düşünüyorum ama karar veremedim bir türlü.
MommyTeacherandHappy Ebru18 Rica ederim☺️ben de bu konuda çok kararsız kaldım acıkcası. Ama anneler genelde hep otribebeyi yeterli bulmuş. Öncelikle onu denemek istiyorum.
Elika0 Trendyolda bi marka var çok fazla yorumu var fiyatı da uygun XS temassız ateş ölçer diye geçiyor. Başka sitelerde de vardır kullananlar çok memnun. Ben bunu deneyeceğim açıkçası