Vildnsklts Kızlar sizede sürekli batıl inançlarla yaklaşanlar varmı gebelik için? Şuna dokunma leke olur bunu habersiz alma leke olur gibilerinden?
esradgn123 Vildnsklts Mezarlıkta karnına dokunursan dokunduğun yer bebeğin neresiyse orada leke olurmuş 🤷🏻♀️
rabiagucer03 Vildnsklts Kayınvalidemin dediğine göre ilk bebeğimde anne doğumunu yapmadan bebeğe bişey yapmaz (örgü yapmak istiyordum kızıma battaniye yelek vs) uğurssuzluk getirir demişti şimdi ikincime hamişim 15 kasım kısmetse doğum geçen yelek yapmaya başladım bugün bitti ne uğraşıyosun yapıyosun dedi bende annesiyim anne o nasıl laf tabikide evladım için uğraşıcam dedim sustu 😊
Cemilef92 Vildnsklts Saçlarım çok kırıldı, kestirmeyi düşünüyorum ama bebeğin ömrü kısa olur gibi saçma sapan bir şey duydum, pek itibar etmem ama fazla evhamlıyım, ilerde bir şey olursa buna bağlamaktan korkuyorum o yüzden kestiremiyorum 😰
Mom3834 Vildnsklts bebegin ilk cisli bezini koy kapının eşiğine, gelen cenabet olursa temizlenir dedi biri… gereken cevabı verdim fazlasıyla :) bitmiyor cehalet
betuss5 Gül koklama yada gule dokunduysan bir yerine dokunma bebegin orasi leke olur demislerdi .Unutup kokladim ve dokundum insallah birsey olmaz
Aleynaekdi betuss5 koklamak veya dokunmayı bilmem ama annem bana hamileyken gülün rengini kolunda denemiş ve sürdüğü yerde kırmızı izim var aynısını kızıma yaptım merakla bekliyorum 😂
Mustafayigitinanesii betuss5 evet bu doğru ben ilk oğluma hamileyken gül koklamistim ve yanlışlıkla ensemi kaşımışım oğlum doğduğunda ensesinde kırmızı gül lekesi vardı şimdi 3.5 yaşında ve geçti leke flan kalmadı.
betuss5 Aleynaekdi ayy ben inanmamistim unuttum ve burnumu kasidim insallah bebisimde olmaz boyle birsey 😀
Zeyfey20 Ya inanmayın böyle şeylere herşey rabbim den gelir yaparsa rabbim yapar adı üstünde bahtıl inanç çok şükür rabbim benn hiç birine inanmıyorum balıklı göle gitme ziyareti elini bir yere sürme bebekte leke olur demişti kaynanam dinlemedim gittim saçımıda iki kere kestim