Minik_mucizem2 123456_ Bende 4 gün gecikme yaptı beşinci gün adet oldum . Ama biz üç gün dışında degerlendirememistik ve iğne de olmamistim
Zeyna27 123456_ benim adetlerimi düzene sokmuştu gecikme ondan olmuştu yumurta gelişti fakat gebelik olmadı bu ay femera kullandım beklemedeyim
burcu_1322 Hemdem_ aşılaman tuttu mu canım bu ay ben klomen kullandım şuan iki yumurtam var doktor bu ay normal yolla denizcez olmazda adet olunca gel iğne yazacam aşılama yapacaz ben klomenle aşılama yapmıyorum dedi
Hemdem_ burcu_1322 benım tutumadı canım. 2 defa yaptırdık. İkisinde de klomen kullandım 5 gun 19 mm ulasınca yumeuta catlama ignesı ovıtreall vurduk 36 sonra asılamayı yaptık
halimos25 123456_ yapmaz erken bile oluyorsun bazen. Ben ilk kez kullandım hamile olduğumu öğrendim ilk kullanımda canım inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin 🤲
Ayse27a 123456_ bende kullandım canım ilk kullanirken gününde adet oldum bu ikinci kullanmam bekliyorum şimdilik
burcu_1322 Hemdem_ canım ya bana ay sonunda adet olursam iğneyle yapılacak aşılama hap ile değil inşallah gerek kalmaz bu ay adet olmam sen şimdi tüp bebeğe mi geçeceksiniz
burcu_1322 Hemdem_ canım normal tüp bebekte yumurta büyütmek için karından iğne yapılıyor ya bundada aynı iğne dozları düşük