Nemusto Kızlar gebelikte normal sınırlardaki tansiyon kaçtır? Benim gebelikten önce 12/7 falandı.Sonra 10/7ydi şimdileri 30 lı haftalarda 11 12 civarı oluyor.Normali nedir ve takip mi edicez sürekli? Aşırı yüksekliği nasıl anlıyosunuZ?
Avciii Nemusto tansiyonulariniz gayet iyi normal yani 137/97 148/98 bunlar yüksek oluyor tansiyon benim hiper tansiyonum var tansiyonum yüksek olunca gözüm kararıyor çok kötü başım ağrıyor
Mavi34 Nemusto 12.8 altında olan tüm.degerler normal gebelikte. 12 8 üstünde sıkıntı başlıyor özellikle 14 9 üstünü görmemek gerekiyor olursa hemen acile gitmelisin
Nemusto Avciii gebelikte mi oldu hipertansiyon? Bende okudukça evham yaptım eve alacagım bi alet galiba
Avciii Nemusto en güzeli omron doktor kendisi bana tavsiye eti çok güzel bir marka hastanede hep omron kulaniyor
Nemusto Avciii yükselmemesi için ne yapmak gerek peki? Babannemde varmış masraf yapma gönderirim dedi ama omron falan değildir markaso😊
Avciii Nemusto olsun kullanın babaanenizden alın sağlık ocağına götürün hem sağlık ocağı hem sizinkiyle ölçüm yapın doğru mu diye doğruysa kullanın mutlaka çok iyi olur limon ve sarımsak iyi geliyor sarımsak yiyemesenz limon çay sürekli için ben hep öyle yapıyorum