Rukenkumsal Son 2 saattir kaşıklarda agrı var ayağa kalkerken. Tuvalete giderken uzanıp sağa sola dönerken var son 1 sattirde sanki regli olacakmışım gibi bir agrı var dr aradım bakmadı🤦🏻♀️
Esrasena Rukenkumsal Benmde belimde var ağrı,bugun doğum için verilen tarih,bekliyoruz sancıyı,bir ümit
Ebrar34 Rukenkumsal gerçek sancı pozisyon değiştirmekle geçmez git gide de azalmaz 20 dk da 1 sonra 10 dk da 3 ve 5 dk da 1 gelir süre kısaldıkça şiddeti artar
Sedakanikyis Rukenkumsal Benimde adet sancısı gibiydi belime vuruyordu ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum. Eğer dinlenince geçiyorsu yalancı sancıdır ama 😊
58Vildan benim doktorum haraket etrikçe geçmeyen gittikçe artan sancı doğum sancısı demişti bide 20 dk da bir gelince hastaneye başvurmak gerekiyormuş
esoeso tarif edilemez bnce dogm sancsı🤣🤣🤣 bacaklrna kadr vuruyr sancı ılk adet sancsyla baslyr sonrasnda sddetlnyr 🙄
Esrasena esoeso Ay evet benm günm doldu bugün,ve ılık ılık belimde ağrı var kaç saattir.Daha uzun sürermi şiddetlenmesi için ?