EsraAykzdemir [bilinmeyen] altunizadede hamile manavi var yol ustunde .metrobus duraginin karsisinda orda var hersey ama fiyatini bilmiyorum
humaninannesi61 https://www.aseriyorum.net/index.php?id=urunler&tur_id=609 50 gr 40₺ diyor. Pahalı ama hiç yememekten iyidir 😌
muzisyenanne06 Hamile manavlarında var bende aşerdim dün aldılar 4 tane var içinde ama nefsini köreltiyor
ygmr [bilinmeyen] tatlım 150 gr 30 liraya vardı bi ara nette gormustum.bu arada buzlu oluolar ve gelene kadar erio hanerin olsn hayal kirikligina ugrama🤗
TubaKaratas Duygucoban o bulantılar şuan beni de çok mahfediyor 6. Haftadan beri başladı 12. Haftadayız hala devam ediyor bazı günler kaç kere midemi boşalttığımı sayamıyorum bile Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻😊
Aysealty [bilinmeyen] bende bi kere daha olmustu kestim limonu hepsini yedim biraz kesti sanki dene istersen canım😕
Zeynepppp ben de sipariş vercem internetten. Sipariş veren var mı nasıl geliyor diye sormak istemiştim ama kimsenin aklına da düşürmek istemiyordum 😂😂
OlgaArslan Zeynepppp ben istediğimi hemen bulamamıştım dudaklarım ve göğüslerim şişmişti bulup yedikten sonra hiç bişeyim kalmamıştı eski halime dönmüştüm
muzisyenanne06 [bilinmeyen] tam bilmiyorum ama 30dan aşağı yok sorduklarımda içlerinde hep 3-4 tane var
Gzmktkl [bilinmeyen] Aynısını ben de yaşadım kivii ile idare etmek zorunda kaldım 😊 Hiç aratmadı eriğin yerini tavsiye ederim🙄
DilekAlkanat Canim istanbuldaysan bulman cok kolay benimde canim istiyordu beylikduzunde pazar gunu kurulan sosyete pazarinda kucuk erikler yaklasik bi 10-15adet kadar 15tl
Sonay [bilinmeyen] ay cnm ya kıyamam . Hamile manavları yokmu oralarda hersey satılıyo eşine söyle o bulur bence. Çok kotu bişey bu ya bende ilk gebeliğim de Turşu asermiştim kimsede yoktu rüyama giriyordu . Neyseki heryerde bulunan bişey ☺