Minikpandam1 Kızlar bir şey sorcam size nolur fikir verin sancı böyle mi olur bacaklarıma kadar bianda bıçak saplanır gibi ağrı oluyor ara ara bu nedir ya sancı mı ?
Yavrukuslar Minikpandam1 bacaklara vuran bir ağrıyı ilk defa duydum sancı belden kasıklara doğru ilerleyen bir ağrı 🙄
Aysebln Minikpandam1 şuan yapmanız gereken şey sancı ağrı kaç dakika da bir geliyor ve ne kadar sürüyor bunu takip etmeniz önemli olan şuan
Kelebekkannesi Minikpandam1 ebe bana dedı ki belden agrı girer ve karında kasılmalar olur bebegın toparlanır durur , sertleşir kasıklara da agrı gırıyormuş
Minikpandam1 Napmam lazım ben doğuramam çok korkuyorum sancı mı emin değilim çok şiddetli bir ağrı bu
Aysebln Doğum sancısında bebek bir yere toplanır karın sertleşir ve belden bir ağrı gelir karnına kasıklarına doğru yayılır ve bu sancinin gelme aralığı siklasir süresi uzar şiddeti artar
Minikpandam1 Aysebln ilk anda gelende çok şiddetliydi belimden kasığıma be hatta bacaklarıma vurdu şuan iyiyim geçti ama bir kaç kez az önce tekrarladı
Kelebekkannesi Minikpandam1 ve dakika saat tutun bunların düzenli olması lazım dinlenince duş alınca filan geçmemesi gerekıyor
Aysebln Minikpandam1 büyük ihtimalle evet doğum sancısı benden size tavsiye sancılar sıklaşmadan gitmeyin acile tabi eğer hastane çok yakınsa çünkü bende erken gitmiştim ve 24 saat doğumhanede bekledim o süreç daha zor emin olun
Minikpandam1 Aysebln çok yakın karşımda hemen hastane gidip bakmayalım mı şimdi varsa eve göndermezler mi
Aysebln Minikpandam1 Eve yollamazlar sanmıyorum sancılarınız kaç dakika da bir geliyor 10 dakikanın altindaysa iki sancı arası gidin hastaneye