Deletedmom9823 Kızlar 23 gün önce sezeryan oldum çoğunuz biliyosunuz ama benim ozamandan beri midem ve kaburgalarımda değişik bi ağrım var özellikle yemek yedikten sonra oluyo normal mi bu herkeste oluyor mu
alyavetuna Deletedmom9823 yaşamadım bilmiyorum ama suan tüm vücudunuz yeni toparlanır organlar tekrar eski haline dönüyor.midede yemek yiyince şişiyor rahatsızlık veriyor olablir. sadece tahminim bu şekilde 🙈 ben spgum yaptığımda dikis falan değil iç organlarının ağrısı beni mahvediyordu dediğiniz gibi kaburgalarımın midem bağırsakların içim ağrıyordu içim 😁😁
Lokumunannesii Deletedmom9823 Aynı şeyi bende yaşamıştım kızımda 6 ay bagırsak düzenim bozuktu ve yemek yerken su içerken bile göğüs kafesimde midem de baskı hissederdim sebebi ne bilmem ama yanlız degılsın korkma zamanla geçer belkı de üşüttün sıcak tut kendıni
Deletedmom9823 Cinsellik postu olsa yazardınz ajdjsjdj Deletedmom93428 @Ayguns @Deletedmom23234 @Seda_nrr
Seda_nrr ikincibebekgeliyor benim full sırtım ağrıyor çok emzirmektenmi spinalin etkisimi çözemiyorum
Ayguns Deletedmom9823 aşkım gazdan öyle oluyorsun sen gaz sancısı öyle kaburgaya vuruyor bi dr git serum taktır istersen bebeğim
ikincibebekgeliyor Deletedmom9823 safra kesesi olabilir yüksek ihtimal doğumdan sonra bende de olmuştu o ağrılar
ikincibebekgeliyor Seda_nrr ne kadar zaman oldu sezaryen olalı benim 2-3 gün ağrıdı sırtım yel girmişti ameliyathanede😢
Seda_nrr ikincibebekgeliyor 20.gün bugün ama ben ameliyathanede okadar üşümedim üstüme sıcak bi örtü örttüler 😅
Zuhranas Deletedmom9823 yani hiç öyle bişey yaşamadım bünyeden bünyeye doktordan doktora çok değişiyor benim sezeryan la ilgili hiç sıkıntım olmadı doğumdan sonra kontrole çağırıyor doktor şikayetlerini söylemedin mi