Hayallerim95 Arkadaşlar bunu kullanan var mı doktorum hergğn kullan dedi ama bu hapı yutamıyorym büyük geliyor bana onun yerine acaba daha küçük hap ya da şurup gibi olanı yokmudur ya napıcam bilmiyorum doktora sorsam zorla iç der ama içemiyorum 😢
Happybsrn Hayallerim95 ahh bnde içemiyorum 😔 3 gün içtim kabız oldum fln ben de napcam bilmiyorum ilaç içemiyorum … Eşim eczaneye sormuş şurup tarzı yokmuş 🥲
PrensesFiona Hayallerim95 ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum canım. Hangi doktora eczacıya söylesem bunu kullandığımı ooo çok iyi diyor. Bebeğin ve senin için gerekli tüm vitaminler var o yüzden bol su ile yutmaya çalış canım. Bazen benimde boğazımdan geçmiyor gibi oluyor ama zorla yutuyorum bol su içerek.
Ayseee4238 Hayallerim95 ben kullanmıştım hamileligim boyunca ama doktorum bana gün aşırı almamı söylemişti. Soyle canım doktoruna yutamiosan niye zorla al desin elbet ona denk başka bişey önerir yani. Meyve suyuyla yada sütle denedin mi içmeyi ben genel olarak hap icemem midem kaldırmaz o yüzden sütle yada meyve suyuyla çözüm buldum daha rahat içiyorum o zaman
alparslanannesii1661 Hayallerim95 aylardir kullaniyorum bende mecbur içmek zorundayim diye her sekilde denedim en rahati ilik suyla icmek hemen gidiyo
Hayallerim95 Happybsrn off napıcaö bilmiyorum zaten hap yutma özellikle büyük yutamıyorum ne yapacağımı şaşırdım sadece balık yağı değil galiba bu
Hayallerim95 PrensesFiona bol suda içsem zor gidiyor bu sefer panik yapıyorum kalbim sıkışıyor zorlanıyorum dün zorlarken nefes boruma anlık su kaçtı 5 10 en nefes alamadım çok kötüydü ölüyrodum az daha 😢 Artık bu haplar psikolojimi bozdu çok kullandım çünkü 😕
Hayallerim95 Ayseee4238 midemi bulandırmıyor ama büyük geliyo yutamıyorym dün yutmaya çalışırkende nefes boruma su kaçtı çok kötü oldum 😢
Hayallerim95 alparslanannesii1661 arada ağzımda biraz yumuşatıp yutmaya çalışıyorum bazen gidiyor bazen gitmiyo bide nefes boruma su kaçıyo ne kadar faydası vsr doktor bana bişey demedi ama bilmiyorum 😕
alparslanannesii1661 Hayallerim95 bol suyla içmeyi deneyin 12 haftadan beri kullanıyorum 33 üm suan hep ilik ve bol su ile ictim
Tugce-dh Ben de kullanıyorum evet yutması baya zor ben zaten tüm hapları zor yutıyorum ama kocaman bi yudum su alıp zorluyorım biraz karaciğer enzimlerim yükselince günaşırıya düşürdü doktor
Hayallerim95 Fasulyeninannesi1 patlatıp içmek mide bulandırmıyormu nasıl içiyorsunuz öyle patlatıp yani bende mi öyle yapsam ya suyun içine mi yapıyorsunuz
mor_menekse1 Hayallerim95 bnde 9.haftadan bu yana kullanıyorum ikiz gebeyim en iyi ilaç buyumus bebege kilo da yapyor içmeye çaliş bende çogu zaman kusarak oldugu gibi çıkardım dualarla içiyorum sende zorla kndini degiştirme derim sen bilirisin :) Allah hepimizin yardımcısı olsun
balbocegim27 Hayallerim95 bende şimdi kardeşimi yolladim aldı 83.5 tl olmuş onun sayesinde saç dökülmem falan durdu bebeğe de iyi geliyor kilo aldırıyor
Hayallerim95 Fasulyeninannesi1 nasıl patlatıyorsunuz peki neyle yani tadı yinede geliyormu peki 😕 Bu Arada dışı kahverengi renk dimi çikolata gibi
Fasulyeninannesi1 Hayallerim95 evet regenesis max disimle patlatiyorum sutle yutup dis kabugunu cope atiyorum. Ben normalde de hap yutamadigim icin ilaclarim hep surup formunda, bu ilacin surup formu olmadigi icin doktorum boyle kullan dedi.
Hayallerim95 Fasulyeninannesi1 yani bi sıkıntı olmadıysa öyle bende öyle yapayım ya yoksa çok zorlanıyorum 😕