ikramuratyanik Leydushe o sevimli penguen olmasa gunler gecmiyo nerdeyse 😄 tabii bide arada bana yuruyormus gibi mesaj bildirimi atması var 😄 😍
Leydushe ahsen25 Kırklı yaşlarda hamile kalanlar var. Endişe etmezseniz stres yapmazsanız hamilelik ihtimali daha çabuk olur. Doktor kontrolü de şart tabi ama hayattan öğrendiğim ders stresle aceleyle birşey isteyince olmuyor, sakin kalmak en önemli etken 😊
Leydushe [bilinmeyen] Allah rahmet eylesin bebeğinize size de sabırlar versin 😔 İnşallah bu ay yeni bir melek gelir evinize🌷
Leydushe ikramuratyanik insanı motive ediyor demi? Taktik filan da veriyor iyi oluyor 😄 son adet tarihin ne canım? Yakın mı telaşlarımız? 😂😂
ikramuratyanik Leydushe yakındı iste bu bahsettiğim test karmasasi 4 gun once yasandi ve ben suan hastayim 🙄 Pepappcigimin tavsiyelerine yurumelerine devam artik napalim hedefim agustos ayi 😊 Senin ne zaman son adet tarihin varmi bi hareket bi heyecan? 😊
Leydushe ikramuratyanik 14 temmuz ilk adet günüm. 7 gün sürüyor adetim döngüm de 31 gün 😩😩 az olanlara döngüsü kısa olanlara özeniyorum şuan beklemek daha zor oluyor 😃 folik asit kullanıyorum d vitaminli olanından. Başka da birşey yapmıyorum normal hayata devam etmeye çabalıyorum. Kür yazanlar kullananlar da var ama benim midem çok hassas. Folik asit bile midemi kaldırıyor cesaret edemiyorum kürlere. Senin uyguladığın birşeyler var mı?
Symchn melocan aynen hepsine katılıyorum doktor bi sorunun olmadığını söylüyorsa sizinle alakalıdır o arkadaslr. Kafanıza takmayın strese sokmayın kendinizi. 3 yıl her ay aklımdaydı bir kaç ay yurt dışına çıktım ve kafama takacak vaktim yoktu hemencecik kalıverdim rabbimin işi işte riskli gebeyim insallah bi sorun olmazsa kucağıma alacağım henüz çok miniğiz
Nickimyokkibenim Arkadaşlar tüm postu okuyamadım ama hepiniz dualarımdasınız. Uzun süreli hamile kalamayanlar sizi çok iyi anlıyorum. Bizim normal yolla olma ihtimali olmadığını bebek istedikten bir sene sonra öğrendik hemen tüp bebek yaptırdık o tuttu bir kızım oldu dört yaşında şimdi daha sonra tek kalmasın dedik üç kere daha tüp bebek yaptırdık üçü de düştü Arada normal yolla hamile kaldım kalp atışı olmadı kürtaj oldum en sonunda beşinci tedavimi yaptırdım VE şu anda ikizlerime hamileyim. Sonuç olarak toplamda beş tüp bebek tedavisi bir boş gebelik toplamda altı kere hamilelik ne sıkıntılar ne stresler hem maddi hem manevi yıpranmalar yaşadık ama hamdolsun Rabbime bugünü de varmış sabrın sonu selamet duayı sabrı tevekkül etmeyi hiç ama hiç bırakmayın lütfen ve gün gelir kendinizi hayallerinizi yaşarken bulursunuz 💕 Rabbim herkese hepinize sağlıklı Salih Saliha evlatlar versin inşallah
Tekinnn yamacinannesi ben bu ay clife bitkisel macunu içtim adeti beklemedeyim. Olmazsa onuda denerim
Leydushe ikramuratyanik ayy canım ya kaderimiz aynı. Bazıları iki üç gün şürüyor diyor yok artık diyorum şaşakalıyorum. Neyse artık tutarsa bu ay beraber yaşayacağız aynı heyecanları ayy ne güzel olur ☺️☺️🙏
ikramuratyanik Leydushe keske benimde kisa surse ya immreniyorum dongusu kisa olanlara ve sip diye hamile kalanlara -.- Insallah tutar bu ay valla kaybetmeyelim birbirimizi bulalim baride bi sevincli haber olursa paylasalim birbirimizle insallah 😊😊 Leydushe
Ilaydaafra5 Melikeb19 benim kuzeniminde sut hormknu fazla hangi ilaci verdi doktor soyleyebilirmisiniz
Leydushe ikramuratyanik adet günümüz yaklaşınca kesin yazarım sana canım inşallah bu ay olur bizim de beraber yaşarız o mutluluğu 🤗😘
Leydushe osg bu ay ilk kez deneyeceğim o gün mü bugün mü diye düşünmeden doğal davranmak istiyorum aslında ama eğer bu ay olmazsa gelecek ay ovülasyon testini kesin denerim