Aslannnn zerhra yalan canim onlar ya ona göre bakarsan ben her hay hamileyim😂😂 yaniltiyo onlar deneme bile kokusuna maruz kalma
zerhra Aslannnn aslinda denedim ama hamilelik gosderdi ama inanmadim acikcasi sadece denem isdedim 8 gun var adetime inwaAllah olmazda doru cikar 😂
zerhra Tiredmother yapdim ama pek inandirici gelmedi bi video izledim dr konuwuyoki camawir suyula tam bilemezsiniz hamileliyi ama eskiden kadinlar onunla anliyomuw hamileliyi
Tiredmother zerhra yok canm ya test çıkalı kaç yıl oluyo inanma öyle şeylere. Bende çok denedim ordan biliyorum😄
brcrtnyrdm Merhaba arkadaşlar 2013 yılından beri evliyim bu ay karar verdik bebek sahibi olmaya Allah kısmet ederse ♥️ 30 yaşında olucam aralıkta .. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir, güç olmasın da sağlıkla bi evlat sahibi olalım hepimiz
Sarem Kızlar 2 gün arayla evde test yaptım ilk yaptıgım test silik çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptım daha belirgindi hastaneye gittik beta hgc 3.81 çıktı 🙄. Bu gün yaptıgımda 3 farklı markanın testini yaptım. İlk yaptıgımdada 2 farklı marka birde erken gebelik yaptım. Başına gelipde gebe olan var mı
Sevimlianne_adayi Sarem aha aynı ben bende idrarda pozitif kanda negatif 3.45 benim de inşallah gebeyizdir benim adetime 5 gün var
Faji Merhaba arkadaşlar. Ben de kendi hikayemi yazayım da benzer şeyler yaşayanlar vardır belki. Ben ilk regl olduğumdan beri hep düzenli ve adet döngüsü çok normal olan bir insandım. Bu sebeple doğurganlık açısından hiç problemim olmayacağını düşünüyordum. Evlendikten sonra da o yüzden 2.5 yıl korunduk (ilaçsız) çünkü korunmazsak hemen olacak diye düşünüyorduk 🙄 sonra yaşımızın geçtiğini düşünerek korunmayı bıraktık. Öncesinde de doktora gidip gereken tetkikleri yaptırdım. Bir sorun olmadığını söyledi. Açıkcası aşırı derecede de çocuk düşkünü değildik. Dört ay boyunca olmadı ve biz şaşkınlık içerisindeydik. Beşinci ay ovülasyon testlerini denedik ama yine hamilelik olmadı. Üstelik regl düzenim bozuldu. Gecikmeler başladı. Sonra yakınımızda bir doktora gittik. Kendisi benim yumurta sayımın çok fazla olduğunu bunun tüp bebek için iyi olduğunu ama belki yumurtaların birbirinin büyütmesini engellediğini söyleyip hormon testleri ve rahim filmi istedi, ve yumurta kalitesini artıran bir ilaç verdi. Hormon testlerini yaptırdık fakat rahim filminden emin olmak için annemin yirmi yıllık doktoruna gittik. Bu arada tahlil sonuçlarımda da prolaktin seviyem çok çok fazla çıktı. Annemin doktoru bana rahim filmi için erken olduğunu, bunun belki psikolojimi etkileyebileceğini söyledi. Önceki doktorun yazdığı yumurta kalitesini artıran bir ilacı, prolaktin seviyesini düşürecek ilacı ve aynı zamanda adet düzenimi sağlayacak ilacı verdi. İki ay içerisinde prolaktimin düşmezse nörologa gözükmem gerekebileceğini söyledi ama aynı zamanda bu hormonun test sırasında stres olmaktan bile yükselebileceğini ve rahat olmam gerektiğini söyledi. Ben de hem verdiği ilaçların hem de söylediklerinin verdiği rahatlıkla o iki ay zaten olmaz diye de düşünerek gayet rahat bıraktım kendimi. Ve ikinci ay hormon testi vermek yerine çok şükür hamilelik testi verdik. Hikayem çok uzun oldu okunur mu bilmiyorum ama söylemek istediğim stres yapmayın, Allahın yarattığı ruhun önüne geçemeyiz ama tabi ki tetkiklerinizi yaptırmayı da unutmayın. Bu arada ovülasyon testini de öneririm çünkü benim yumurtlama tarihim standartlardan ve uygulamaların verdiği tarihten farklı çıktı. İnşallah herkes istediğine hayırlısıyla kavuşur. Sevgiler 😘