Leydushe ya öncelikle İnşallahh en kısa zamanda bebiş sahibi olursunuz bizde iyi haberlerinizi alırız inşallahhhhhhh♥️ 7-8 ay bekledim ben ama oturduğum yerden bekledim ve ufak bir kan testi sonucunda süt hormonu fazlalığımı öğrendim ve bir aylık ilaç kullanımıyla düzeldi herşey. O günlerden bize kalan sinir stres ve olumsuzlugumu gören 3 ayrı yakından kucağımıza alabilirsek diye adanan 3 adet kurban 😅😅 demem o ki lütfen inciğine cinciğine kadar tüm testlerinizi yaptırın peşine düşün biraz yapı meselesi ben becerememiştim ama stressiz ve olumlu olmaya çalışın. İnternette bir çok benzer ve işw yarar tavsiye var bunun için zaten biliyorsunuzdur ama bugün benim başka bir şey dikkatimi cekti, Doğumuma az kaldı bakınıyordum ve Doğumda açıklığı kolaylaştırması için kullanılan Meryem-Fatma ana otunun bir farklı olarak hamile kalmak için de kullanıldığını gördüm. Üstünüzde bir parça taşımanız gerekiyormuş yanlış hatırlıyor olabilirim. Netice de bu kadar insan Doğum için kullanıyor etkili olan oluyor bende deniycem Allah nasip ederse, peki siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hamilelik için de kullanılır mı dersiniz ☺️