Elifffnur Doktorum daha çok erken ama %80 erkek gibi dedi 😅 sağlıklı olsun kız erkek fark etmez ikisi de ayrı güzel ♥️
ElifBirinci Elifffnur bende 12 haftalıkken gittiğimde doktorum ne acelen var daha erken dedi söylemedi ama demekki erken değilmiş şuan 13 haftalığım 15 haftalıkken doktor kontrolüm bakalım o zaman ne olacak hayırlı olsun canım bende sabırsızlıkla bekliyorum
Hilal-95 Elifffnur banada aynısnı söylediler 12. Haftada 33 haftadayım 3 doktorda erkek dedi renklide felan sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻🤲🏻☺️
poyrazinannesi3547 Elifffnur hadi hayırlısı olsun inşallah bizede 12 +5 haftalıkken erkek dedi doktor yüzde 90 26 haftalik olduk hala aynı
Elifffnur ElifBirinci belli oluyormuş ama daha net emin olmak için bazı doktorlar 12 haftalikken görse bile söylemiyor 😅 inşallah gönlünden geçenin hayırlısı olsun 🥰
Ozlem2904 13+3de kiz dedi hatta arasi tamamen bos bak %90 kiz diyodu, 16+4de bidaha gttik erkek cikmisti 👶😂 ama sanirim kizdan erkege donmesi daha olasi organini tam gorememistir. Sizde belirginlik frk ettiyse erkek demistir 👶
Elifffnur Ozlem2904 arkadaşımın erkek denilip kız oldu 😅 hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da inşallah 🥰
Bebegim000 Elifffnur bende 12. Haftada erkek olarak öğrendim yüzde 90 demişti değişmedi canım erkek çabuk belli ediyor 😇🙏
Seymaben Elifffnur bende 12. Haftayım doktorum tahmin bile yapmam 16 da kesin olarak söylerim demişti cinsiyeti bence haklıda tahmin yanlış çıkma durumunda doktorla kavga edenler varmış siz şanslılardansınız 😅hayırlı olsun🤗🙏
Teusa 15-16 haftadan önceki tahminlere güvenmemek lazım bana da 12 de kız gibi demişti 16 da erkek olduğunu ogrendm