Sehnur Benim doktor bana tylot içebilirsin geceleri yatmadan önce bi tane dedi ama içen var mı bi sürü ilaç içiyorum zaten gribi ilaç içmeden atlatamam mı acaba 😊
AnayimBenAna_ Sehnur griptim bolca mandalina yedim tavuk suyu çorba içtim bol su içtim limonlu kestane ballı tarçınlı sıcak su içtim bugün 3. Gün ve atlattım sayılır hafif burun akıntım var oda son demlerini yaşıyor He birde ilk gün bir tane parol içtim :)
MiniMiniKus Sehnur Ben ilaç olarak en fazla parol içiyorum grip olunca Onun dısında taze ıhlamur ve bol meyve tüketiyorum Mesela suan boğaz enfeksiyonum var sirkeli su ile gargara yapıyorum ya da bi yudum içiyorum
Sehnur AnayimBenAna_ ya benim de baş ağrım var çok fena burnum akıyor bi halsizlik var ilk gün eşimden geçti bana da
AnayimBenAna_ Sehnur ben doktora gitmedim çünkü üşüttüm kendimi korumadım bi anlık gafletle ama kendi hastalığımı tanıyorum artık sadece burun akıntısı vardı boğazım kaşındı öyle başladı zaten ama ilk gün iki kilo mandalina yedim :)
MiniMiniKus Sehnur Doktor tabii ki daha iyi bilir ama içiniz rahat etmiyorsa kendi basınıza da atlatmayı deneyebilirsiniz Baktınız olmuyor gene 1 bardak içersiniz
Sehnur AnayimBenAna_ bende özel olarak grip için gitmedim bugün kontrolüm vardı da kendi doktorum öyle söyledi hamilelikte grip biraz ağır atlatılıyor dedi doğumu tetikleyebiliyor mus ama senin tetiklense de sorun olmaz artık 37 haftalık oldun dedi 😊