Yeppudaa Ne olacak şimdi 😭para iadesi mi olacak ben anlamadım .çok severek sipariş etmsitim halbuki .hem adresime gelmedi .hemde dağıtıma çıkardik diye mesaj attılar ama bir türlü gelmedi hiç aranmadim .sürat kargo pişmanlıktır ..
Esraa_mommy Yeppudaa trendyol müşteri hizmetleriyle görüşün şikayetinizi belirtin para iadesi olur büyük ihtimalle
marbling10 Yeppudaa Kargoda sıkıntı oomuş olabilir müşteri hizmetlerini arayın. Bir keresinde bende geri gitti dediler hatta para iadem bile oldu. 2 gün sonra kapı çaldı kargo geldi 🤭😂 meğer hiç geri falan gitmemiş
Tugce-dh Yeppudaa aynı şeyi aras kargoda yaşadım iade oldu parası geri yattı ama sipariş bana lazımdı mağdur ettiler kargo göbderen firmaya attı suçu firma kargoya 🤷🏻♀️
Sogancik Yeppudaa Canım sen ara kargoyı m hatta şikayet vara yaz. Genel merkezden hemen geri dönüyorlar. Aynısı benim çocuk dolabımda oldu. Dağıtıma çıkıldı bekledik gelmedi. Sonra ogrendim bir parça İstanbul’da kalmis. Sürekli aradık takip ettim. Diğer bir parça gene iade sürecine girmiş sonradan. Şikayet vara yazdıktan 3 gün sonra dolabım teslim edildi.
Fnen Yeppudaa satıcı sorunuzu red etmez trendyol red ediyor maalesef yasaklı kelime kullanmamaya çalışın, paranız hesabınıza yatar ama sürat kargo kargoyu geri satıcıya götürür satıcıda onay verir vermezse 2 gün süre sonra iade düşer sisteme