Nzr06 Sedaaaa2 bir kaç hafta gittim sadece o haftalarda çok memnundm ebesi doktoru çok ilgililerdi ama bütçesi beni biraz aşınca değiştirmek zorunda kaldm
honeyland zeeynepp19 bence bir araştır hacettepeyi de doğuma alırlar mı cunkü normal muayene için belirli bir haftaları var o hafta dolduktan sonra kabul etmiyorlar gebeleri doğum nasıl olur bilmem
Serappp06 honeyland evet bende randevu alacaktım 10. haftadan sonra kayıt yapamıyosun almıyoruz dediler bende bilkente gidiyorum şimdi
Serappp06 honeyland evet çok önerdiler ama nasip diyelim yaa sonradan öğrendim 10. Haftadan sonra kayıt yapılmadığını ama olsun bilkent de bi o kadar güzel, hayırlı dogumlarımız olsun inşallah
honeyland Boncugummmm 6 haftalıkken gittim ben de erken olunca aldılar 😊 gerci ilk cebeciye gitmiştim hiç memnun kalmadım Cebeci’de sonra hacettepe ye gittim
Boncugummmm honeyland internetten mi almıştın canım yeni ögreninnce aradım ulaşamadım kmse acımadı telefonu
honeyland Boncugummmm yok canım arayıp almıştım ben senin haftan erkense online dan da alabilirsin randevu yu ama açık randevuları
Boncugummmm honeyland 14 haftagz canım artk alamayınca gazide takiplyım sanırım bu haftadan sonrada alınmaz. Özgür hocayı cok ıstemştim