Aymilanin_kardesi Annesininbitanesi1 benim önceki sezeryandi ve çok güzel geçti kendini pozitif tut inan ameliyathaneye giderken eşim agliyordu ben gülerek gittim gülerek gelmiştim ☺️😁
Annesininbitanesi1 Aymilanin_kardesi ya bende şuan normal gözüküyor dediğin gibi olur inşallah ilk ya kendimi sürekli pozitif tutmaya çalışıyorum canım ☺️ Çabuk toparlandın mı sezeryandan sonra
Aymilanin_kardesi Annesininbitanesi1 2 saat sonra ayaktayım ben herkes sasirmisti bunda nasıl olur bilmem ama hemşireler oda suslememize bile yardım etmişti ☺️
honeyland Sinemmmmm58 mutlu mahallesi 🌸 Hacettepe ye gidiyorum ben siz ne taraftasınız ve hangi hastaneye gidiyorsunuz 😊
Annesininbitanesi1 Aymilanin_kardesi odaya doğumdan önce bi kaç kişiyi alıyorlar mı peki canım sadece refakatçi mi yoksa ay bende süslüycem çok iyi oldu bunları öğrenmem
Aymilanin_kardesi Annesininbitanesi1 kuzum ben doğum yapalı 3 sene oldu ama oraya eşini annenini falan alırlar ama benim tavsiyem kesinlikle eşinle kal kaldığın gece zaten hemşireler sürekli yardıma geliyor 😊
Sinemmmmm58 honeyland durali alictayim bende mamak devlete gidiyorum 1 kere gittim bakalim nasil hic bilmiyorum
Havvack Sedaaaa2 Sedaaaa2 sehir hastanesine gidecem. İlk hamileligimde sami ulusa gidiyordum ama bunda sehir hastanesine gitmeyi dusunuyorum siz nereye gidiyorsunuz?
Sinemmmmm58 honeyland daha kac haftalik oldgunu bile bilmiyorm daha yeni kan verdim cqnim ama maksimum 9 haftalik her kontrolune rahat randevu bulabiliyormusun