FusunF ikizlerin_annesi__ canım hep yat lavabo dışında kalkma ilacını düzenli kullan ve bol su iç iş falan yapma
gldn065807 ikizlerin_annesi__ bendede var canim maleswf 5 haftamdan itibaren lavabo disi kalkma verdiği ilacı kullan tek yapabileceğin bu ben 15 haftamdayim hala var ben ekstra igende kullaniyorum progestanin
ikizlerin_annesi__ FusunF öyle yapıyorum sma bazen unutup eğiliyorum ilk hamileliğim hala alışamadım sanırım❤️Çok teşekkürler
ikizlerin_annesi__ Gulra 9 haftalık olduğumu söyledi doktor. Dışarıdan olan bir kanamam yoktu hiç olmadı sadece içeride bir kanama gördü
FusunF ikizlerin_annesi__ kanama olduğu İÇİN ağızdan kullandım ama sonra vajinadan kullandım şükür bıraktık 5.aylık oldum 😊
derya45 FusunF ya ben de şuan vajinadan kullanıyorum ama olduğu gibi dışarı çıkıyor sanki siz de de öyle mi
FusunF ikizlerin_annesi__ inşallah canım sürekli yat ben hep yattım hala iş yapmıyorum ufak tefek seyler dışında lavabo dışında kalkma
B-Y94 ikizlerin_annesi__ normal canım bende içiyorm brnimde düşük tehlikem var 10+4 haftalık hamileyim bana sorabilirsin sakın çok ağlama üzülme ağır kaldırma birnyere uzatma kollarını
ikizlerin_annesi__ B-Y94 yakın zamanda babamı kaybettik çok ağladım kanamam ondan olduğunu düşünüyorum 😔😔şimdi düşük tehlikemi öğrendiğimden beri çok dikkat ediyorum ama durmuyor bu sefer çok kötü diş agrılarım başladı duramıyorum 😔😔😔
B-Y94 ikizlerin_annesi__ zaten ağrılar geldiğinde üst üste geliyor kuzum başın sağ olsun üzmemeye bak kendini bebişi etkilemesin
ikizlerin_annesi__ B-Y94 Allah razı olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻İnşallah eminim ki Allah teselli olarak gönderdi hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻