Esmakorkmaz Dün raporumu verdim artık izne ayrıldım, ağırlaştığım için 32. Haftamda çalışamaz raporu aldım. Bugün ilk günüm ama aşırı sıkılıyorum evde yapacak bir şey bulamadım telefondan da sıkıldım😬 neler yapıyorsunuz evde günler nasıl geçiyor?
bahtnurr1 Esmakorkmaz ben hep izinliyim kız 😂 film izleyerek kitap okuyarak temizlik falan derken gün bitiveriyor 😂🤷♀️ Fırsatın varsa git gez dolaş valla ben köy gibi biyerdeyim marketten başka aktivite yok burda
Annesininbitanesi1 Esmakorkmaz bende 4 gözle bekliyorum izne ayrılmaya canım bi ayrılsam o kadar çok işim varki ☺️
Kumsal0920 Esmakorkmaz bende doğum iznindeyim çalışan kadın olup evde yatmak çok zor zaman geçmiyo korona dan dışarı çıkmıyorum kimseyi eve almıyorum ye iç yat😂 zaten olmuşum damacana🙈🙈
El-if Esmakorkmaz ben 37 . Haftamdayım . 32 de izne ayrıldım hiç bir şeyim hazır değildi şimdi bitti herşey , şuan boştayım sürekli film izliyorum ya da belgesel :) son günlerin tadını çıkarıyorum sonra vaktimiz olmayacak 😀
Esmakorkmaz bahtnurr1 😂 ne bileyim afalladım sürekli belirli saatlerde kafam bir yığın iş ile doluydu şimdi bomboş geliyor boşlukta gibiyim😅
Esmakorkmaz Annesininbitanesi1 vallahi bugünleri iple çekiyordum işe gidip gelirken ama şimdi işe dönesim var 😂
Esmakorkmaz Kumsal0920 hahaha😂 ben de iyice hareketsizleşmekten korkuyorum şimdiye kadar hiç ödem olmadı bundan sonra hareketsizliğe alışmayım diye spor rutini yapacağım😅
Esmakorkmaz El-if ben hazırlıkları da tamamladım işte heyecandan😬 bi hastane çantamız kaldı o da 1 günlük alışverişe bakar hemen biter🤷🏻♀️ Ama haklısın boş yatmayı bile değerlendirmek lazım şimdilerde ☺️
Annesininbitanesi1 Esmakorkmaz o kadar yoruluyorum ki ondan heralde hemen çıkmak istiyorum dediğin gibi çıkıncada evde napacagını şaşırır kıyafetlerini falan yıkadın mı canım sen 😂
Kumsal0920 Esmakorkmaz benim erken doğum riskim olduğu için ben sporu hayatıma sokamadım🙈 ödem ve kilo aşmak benim işim diyip ohhh yata yata büyüttüm😂😂
Esmakorkmaz Annesininbitanesi1 Allah kolaylık versin canım hemen geçiveriyo 20 küsürlerde falansan. Ben bi baktım 32 ye gelmişim sayılı gün çabuk geçiyo misali😊 dediğin gibi ne yapacağımı şaşırıyorum şu an ama son haftalar sonuçta dinlenmek doğuma hazırlanmak önemli artık🥰 kıyafetleri henüz yıkamadım biraz daha beklemeyi düşünüyorum yıkayıp 1,5 ay dolapta bekletince de içime sinmeyecek çünkü. Annem gelecek onunla beraber yavaş yavaş yaparım dedim biraz daha yakın zamanda
Esmakorkmaz Kumsal0920 😂🥰🥰🥰 inşallah hayırlı vaktinde sağlıcakla gelsin evladınız🙏🏻 Olsun kilo ödem önemli değil bunlar zamanla iniveriyo canınız nasıl istiyorsa öyle geçirin zamanınızı🌸
1213 Kızlar ben 28 haftalıkken cıkışımı verdim şimdi işsizlik alıyorum dagumdan sonra dogum parasıda alabilirmiyim