Saremelek [bilinmeyen] aylık muayene mi dedi size doktor keseyi görüp kalp atımını duyana kadr her hafta gidiyorsunuz aylık 8. Haftadan sonra
sudamlasi [bilinmeyen] bebeği görene kadar alttan bakar ilk karından bakar göremezse alttan bakar yani. Benim aylık kontrolüm ikili taramadan sonra başlamıştı bebeği de 7+4 te gördük ondan önce alttan bakıldı hep🙇🏻
sudamlasi [bilinmeyen] yok canım riskli gebelikte haftada bir kontrol olurmuş sıkışık gel dediyse ilk karından bakar inşallah görür. Rahatsız mı oluyosun alttan bakmasından😊
ArzuztrkSavran [bilinmeyen] alla alla görmesi lazım aynısı benim başıma da gelmişti doktorun yetersizliğiyle ilgili yada ilgili değil diye düşünüyorum 🤔 ama görmesi lazım benim 4 haftalıkken görmüştü keseyi ondan diyorum
Burcuoztrkk ArzuztrkSavran her bünyenin aynı olmuyor dilersinizki benımkinin de 5 bucuk haftalıkken gördü karından 6+4 de kalp atısını duyduk kişiye göre değişebilir
ArzuztrkSavran [bilinmeyen] benim tavsiyem başka bi doktorada git için rahat olsun ben olsam öyle yapardım kendi şahsi fikrim 🤔
eglantime1379 [bilinmeyen] canım bende senin gibiyim sabah doktora gideceğim kese yi görmeye ne olacağını bilmiyorum ama büyük ihtimal ultrason la bakacak 10 gün sonra gel keseyi görelim demişti bana da
eglantime1379 [bilinmeyen] canım inşallah sende görülsün Bebeğim kesesini rabbim bütün annelere yardım etsin
Birglbiray Ben 6 haftalıkken gördüm 8 haftalıkken kalp atışını duydum canım göremeyebilir yani küçük olabilir şuan haftaya gittiğin de görme ihtimali yüksek kalp atışı için de çağıtacaktır tekrar gittiğin de için rahat etmediyse farklı doktora görün ama hemen gittiğin de görmeme olayı normal