Shnern Ozgeonataydin sorun olmaz devlet Hastanesi’nde hasta bezi takmislardi gayet sorun yoktu bende açıp yandan geri takiyordum sonrada sleepy pedini aiatim ona devam ettim
mrs_elisah Ozgrrr e bebeğin kendi sitesinde var. Baby plus ana Kucağı gri ve krem rengi var zaten 200 TL gibi bir fiyatı var.
mrs_elisah H_myra1 benimle kıyaslagınca size de l olur gibi geldi bana. Büyük olunca sızma yapabilir. Birde içine havlu peçete koyup kullanırsanız depend daha az kirlenir daha uzun gider.
H_myra1 mrs_elisah normalde hastanede büyük hasta bezleri veriyorlar onu kullanıyor dum birde dependi deniyim😊
Mery123 cbciseda pişik kremi, depend , süt sağma , önden ilikli pijama , sezeryansa elbise olabilir. Hastanede otırmak kalkmak zor , odada duş olcagı ıcın ayakta yapılabılır. Dikişlerle oturmak zor oluuçyor.
Melinalin Beyzasevim sezeryan sonrası orası ağrı yapabiliyormus L beden aldım cevremde herkes L beden kullandığı İcin rahat etmis
Asella cbciseda Tubiikkoo ben ilk gebeliğimde depent almıştım basenli oldugum için birde rahat edeyim diye xl almıştım ne sıktı ne bol oldu tam rahat ettim taşmada yaşamadım 72yle doguma gidip 66kg ile cıktım 66kg ile depend xl kullandm
Tubiikkoo Asella yaaa 🥺 ben 74 kiloyum bende bilemedim hangi beden alıcamı ama galiba bende xl alıcam
Asella Beyzasevim ben dogumdan cıktım66kg olmuştum ve cok şişkinliğim vardı basenlide oldugum için dar olacagına bol oldun deyıp xl almıştım tam rahat oldu birde ilk zamanlar dikişler cok hassas oluyor bırsey değsin istemiyorsun yani ben öyleydim 🙈canım biraz tatlı galiba🙈 şahsen ilk haftalarda kullanacagız ve şişkinlik ödem dikişler derken depent xl ile cok rahat ettim bi pakette yetti sonra normal pedlere gectim ama gece olanlarına
Samyeli008 mrs_elisah Ben de kayınvalidemler farklı şehirde yaşıyor oraya gidince geceleri bunda uyutsam olur mu acaba diyordum çok teşekkür ederim canım 😃😍
mrs_elisah Samyeli008 benimde kayınvalidemker başka şehirde. Her gittiğimizde onda uyuyor. Tabi şimdi 8 aylık oldu sadece gündüz benim gözetimimde uyuyor. Gece artık anakucağında bırakmıyorum. Çok hareketli çünkü.
Eylem_kaya07 Ped 40 im çıkana kadar kullandım bugün,40 günlük olduk yeni bıraktım kullanmayı Ağız mendili fazla alın benim bebeğim çok kustugu için elimin altında her an bulunuyor. Ve göğüs pedi
Samyeli008 mrs_elisah Çok teşekkür ederim küçükken idare etsin bir haftalığına yeter benim için sonrasına bakarız bir şeyler 😊
1esy_ Tecrübeli anneler bebek arabası puset set mi alalım sizce yoksa puset mi almalıyım sadece doğumun Aralık sonu olacak inşallah o yüzden araban pek ihtiyaç duyulmaz diye düşünüyorum yaza doğru araba alırım diye düşündüm sizce
Deryaturan_06 1esy_ ya şu yeni çıkan bebek arabaları varya pusetiyle birlikte oluyor hani onlardan asla tavsiye etmiyorum bak kızım bir yaşında ve içinde hiçbi şekilde durmuyor oturmak istiyor ama bu arabalar diğerleri gibi değil oturulmuyor sürekli düşecekmiş gibi hissine kapılıyor insan en iyisi şu önceki hep var olan arabalar diyorum şimdi hamileyim artık bunu da dier bebeğime 1 yaşına kadar kullanırım sonra çöp
YigitAlpsMom cbciseda depend Pijama değil gecelik hele sezaryense kesinlikle gecelik Göğüs pedi Sonrası için reflü yatağı kusan bebekse birebir
seval08 https://www.e-bebek.com/baby-plus-comfort-otomatik-salincak-p-byp4001/?gclid=CjwKCAjwkvWKBhB4EiwA-GHjFjhmXF8CAUNyaKg4AOgjz54CFGVltzD0waUvFQMd6G6R-p41IkYgtBoC_TEQAvD_BwE indirime girmiş bence de çok lazım olacak hemen almayı düşünüyorum 😊
Haticecakirr cbciseda evet çok mantıklı fakat babynestin reflü yataklı olanları var başı biraz daha yukarıda onlardan alabilirsiniz ben gittiğim birçok yere taşıdığım için ve sürekli aynı yerde yatsın diye babynesti çok kullanışlı buluyorum ve yumuşacık özellikle kış bebekleri için hem altı hem yanları sıcak tutuyor beşiğin içinde de ona yatırıyorum
Nihanus cbciseda bende 18 aylık anne ve 4,5 aylık gebe olarak göğüs ucu çıkarıcı süt sağma makineleri ve göğüs ucu kremlerini önermiyorum gerekli olursa alırsınız bende gerekli olmadı mesela eczanelerde hepsi var hatta pompayı hastane kullandırıyor isterseniz. Babynestte aldım ilkinde onuda hiç kullanmadım tahta sepet beşiklerdende aldım kullanım süresi 4 ay. Hareketli anne dizide aldım 4moms oda 4-5 kullanımı ona göre alın bence. Bebek odasını hemen yaptım bilemedim ihtiyacımızı tecrübesizlik işte boşa oldu hiç kullanışlı değilmiş daybed yataklı oda takımı içine ben sığamadığım için çocuk uyumuyor yanı çıkardık düşüyor bu sefer taksak koyasıya kalkıyor 😅 bende bol bol eldivenli tulum ve çıtçıtlı body alın en önemlisi o. Organik bebek bezi ve 1 değil 2 numaraya yönelin. Goondan çok memnun kaldık ıslak mendildede sleepy kullanıyoruz. Yıkanmalı alt açma almayın boş yere tek kullanımlıklar elinizden düşmeyecek en uygun ve güzelide ebebek marka olan alt açma örtüsü