Okyanusmavisi-17 gulnurkrms valla bende yiyorum direkt bi zararı olduğunu düşünmüyorum tabiki çok abartmamak şartı ile zaten doktorlar herşeyi abartmamak şartı ile yiyebilirsiniz diyorlar
Mefat gulnurkrms ben 4 aylık hamileyim 3 paket falan yemisimdir bu zmana kadar 🤭 Napiyim onu da canı istiyor bebişin😅 İnşallah çok zarar vermiyordur diyelim.
ggul01 Bende çok yiyırum hamileliğimden beri inşallah bebişe zararı olmaz hafta bir yemeye çalışıyorum ama bazen daha çok yiyorum her defasındada 1 paket bitiyo😅
[silindi] Bende yiyorum hatta eşim engel olmasa daha çok yerim. Sigarayı bıraktım bebeği öğrendiğim an ama cipsi bırakamadım.🤷 Sadece cips degilde baharat ve tuz yemek ileriki aylarda sıkıntı oluyormuş diye duydum.
llFatma gulnurkrms ya cipste mısır olan şeyler burnuma kokuyor. Mısırlı balık kraker mısırlı cipsler beni benden alıyor kafamı pakete sokasim geliyor😋
Hikari Ben ilk aylarımda cips aşermiştim çok fena arada yedim ama baktım önünü alamıyorum fırında patates yaptım baharatlı yoğurtla beraber yiyordum kesiyordu isteğimi biraz, sonraki aylarda da ayda 2-3 kere yedim
rgk gulnurkrms 6. ayda cips aşerdm fıstıklı yarım paketini yedim. onun dışında yemedim hiç. sonuç mu, gebelik şekeri😂
bahtnurr1 gulnurkrms anneye kilo yapıyor sadece yaa canım isteyince alıp yiyorum valla nefis de önemli sonuöta