Melikesiiiiii Bu gün ilk çatı muayenemi oldum canım çok acıdı ve çok kastım kendimi doktorum cuma bi daha bakalım dedi nasıl dayanıcam ben 😩😩
MucizemE Melikesiiiiii aslında çok zor değil gayet kolaydı bana göre şahsen ☺️ Çünki kendimi kasmadım kasınca acıyor benden tavsiye gittiğinde kendini kasma canım kaç haftalık gebesin
Gokcin Melikesiiiiii benimde dün oldu canım bayan di kendimi çok az kastım ama doktor da aniden önce tek parmak sonra ikinci parmağını ve hizlica ileri itekleyince acıdi açılma yok dedi
Aselim3618 39+4 olduk cuma kontrolümüz var çatı muayenesi mi olucam acaba daha ne sancim var ne bir belirti stres yapmayayim dusunmeyeyim diyorum ne olacaksa olsun diyorum yine düşünmekten alikoyamiyorum kendimi
Elif5305 Arkadaşlar abartmayın. Canınızı yakacak hiç bir durum yok. Alt tarafı parmağıyla bakıyor doktorlar . Böyle konusarak hem kendinizi hemde insanları korkutmayın.
Melikesiiiiii Elif5305 kişiden kişiye değişiyodur muhtemelen amacım tabikide kimseyi korkutmak değil rahat geçenleri okuyarak kendimi rahatlatmaktı cuma tekrar istedi bakamadığı için kusura bakma lütfen
MucizemE Melikesiiiiii Allah kolaylık versin kasma kendini serbest bırak İnan gram acı hissetmiyorsun bende 37+5 oldum cuma günü ikinci kez çatıya bakacak 38 haftalık olacağız
Melikesiiiiii zehracinar doktor önce ulturasondan baktı açıklık var mı diye sonra alltan bakıcam dedi açıklığın var mı diye aynı şey yani canım
zehracinar Melikesiiiiii Anladım ben hep farklı zannediyordum,ben oldum açıklık muayenesi çok kolay geçti benim ki şanslıymışım 🤗