llFatma Clementinee ben de o haftalarda öyleydim şimdi 26.haftadayim 10 kg aldım 63ile başladım 73um.
Feyzaveannesi Clementinee 69 ile hamile kaldım. 10.haftda 67 idim. Şu an 16 haftalığım 68 olmuşum 😊 kızımda da toplamda 7 kg almıştım zaten. Şimdilik Gayet iyi gidiyoruz bence 😊
Bebek9 Canım zaten 2 veya 3 kilo alman normal bu ayda. Bende 63 kilo ile hamile kaldim 19 haftalık olacağız 66 kiloyum
Clementinee Bebek9 doktorum öyle bir bakıyorki sanki çok kilo almışım gibi anlamıyorum 🤷🏻♀️ Gecende hemşire aradı en son 52 kg şuan kaçsn dedi söyledim aaa dikkat edelim dedi😅 ne istiyorlar anlamadımki
Bebek9 Clementinee sanki 7 8 kilo aldım da dikkat edecem deseydin😅 daha hamileligin sonlarına dogru alınıyo zaten yani bu aylarda alamayanda var tabi ama 2 3 kilo idael bir kilo şuan
Ozlem2904 llFatma bende dün dr a gttim 26+0, 8kg aldim diye dr cok almissin simdiye kadar sadece 4kg alman gerekirdi dedi sunu bunu ye yeme liste verdi… bir ay sonra kontrolum var sadece 1kg alabilirsin dedi 😒
FusunF Clementinee amin inşallah sizde inşallah kucağınıza alırsınız zaten yakın zamanlar aynı hastane bide 😂
llFatma Ozlem2904 ayy istemsizce güldüm kusura bakma benim boy 1.73 kilo da 73 olunca normal gozukuyorun boy kurtarıyor bende çok şükür ☺️
ayse-huseyin16 Haftamız bitmek üzere 60 la hamile kaldım 58 im doğumdan sonra birdaha ellili sayıları göremeyeceğim diye çok korkuyorum inşallah çok kilo almam 🥺😩