elfmoom Fnen şubat ayında almak işi şansa bırakmak olur ya, o kadar geç zamana bırakamam doğumda puset şart🤷🏼♀️
Fnen elfmoom tabii puseti alın erken doğum falan olur belli olmaz, ama eğer fonksiyonlu bir araba düşünürseniz maddiyata el verirse şubatta almayı düşünüyorum ben
elfmoom Feyzaveannesi evettt teyzoşuuuu🥰 biz büyük abi olup arabayaa binicez , şimdiden almakta fayda var aşkım 2 ayda bile çok zam geldi ayyy at at attt 🥰 başla artıkkkk bir şeyler almaya
Feyzaveannesi elfmoom Ya kurban olsun ona teyzesi 😊😊😊 aynen kuzum yavaş yavaş alcam sende bu büyük eşyaları al koy kenara dediğin gibi hergün artıyor fiyatları 😊❤️https://imgyukle.com/i/d4dUp ya bende bunu benim oğluşuma beğendim 🥰 kızımda da hiç pembe giydirmedim oğlumu da mavilere boğamam. Rengi falan çok hoşuma gitti. Nasıl sence kuzum 😊
elfmoom Birgunmutlaka ay gerçekten mi🥺 e o zaman sertifikalı almak için 2000 yerine 4000 vereceğime sertifikasız alır doğumdan itibaren kullanılan kaliteli oto koltuk alırım 🤷🏼♀️
Minikbebelak elfmoom 1 ay oldu olmadı çok hızlı tükeniyor kendi sayfasından takip ederseniz eğer sürekli yenileniyor indirimli 2.000e almıştık☺️
Aysenurctn32 elfmoom Ben onu sordum. Yurt dışında buna önem veriliyormuş ceza yazılıyormuş. Ama Türkiye’de oto koltuğa bile bakılmıyor doğru düzgün, millet kucağında gezdiriyor dedi.
elfmoom Aysenurctn32 ya bakmaları değil de yasal mı değil mi o önemli🤷🏼♀️ bakmazlar bakmazlar bana denk gelir bakarlar 😂 benim öyle bi şansım var
Aysenurctn32 elfmoom Türkiye’de sertifikasız da yasal diye biliyorum. Bakmıyorlarmış yani. Yurt dışına çıkacaksanız sertifikalı alın😄
elfmoom Bir de bunlar hep 15 kg taşıyor 🤷🏼♀️ eşim kiwinin bi tane bulmuş 25 kg taşıma kapasiteli çok kafam karıştı
elfmoom Feyzaveannesi ay ben bunu görmüştümmm ne de güzel yakışıırr 😍 oy benim küçük aslanımmm 🥰 yerim onu ben bee bayıldımmmm
Feyzaveannesi elfmoom Kuşum benim tahminim 9 10 Mart gibi doğar. İlk kızım Sezeryan ya buda böyle olcak. 38.haftada Sezeryana alınıyoruz. Normalde tahmini doğum tarihi 23 Mart 😊
elfmoom Feyzaveannesi balık burcu olmaması adına içimde tutucam 😂😂😂😂 abim babam annem balık sevmem ben balık burcu koç olsun erkekim😂
Feyzaveannesi elfmoom Anam benim kızım Aslan burcu 😂 geçen gün gelmiş kol altlarım (koltuk altı) çok güzel değil mi anne diyor 😂 kendini övmeye bayılıyor 😂 valla aslan olmasın da ne olursa olsun zor burç anam 😂
gbyalcin elfmoom biz de aynı dertten muzdarip. Kaliteli bi oto koltuğu alacağız, bebek arabasıyla puseti nasıl olsa sadece evin çevresinde kullanacağız dedik ama kafamız karışıyo baktıkça
elfmoom gbyalcin ay kesinlikle 🤷🏼♀️ eşim kiwinin bi travel arabasını bulmuş araba 9.5 kilo 25 kg taşıma kapasitesi var