Elfnr Kızlar hamilelikte sac maskesi yada mor şampuanla yıkamak bebege zarar verirmi tenime degdirmeden
BirPatiSever Elfnr mor şampuan normalde bile çok sakıncalı ki hamilelikte kullanılabileceğini zannetmem.
Anne55_ Elfnr teninize değdirmeden yapabilirsiniz maske takın ama kokusu şey yapmasın hamileyken saç bile boyanıyor tene değmeden ama istetseniz bi doktorunuza sorun
ebruzb Elfnr ben mor şampuan kullanmadım hatta normal de kullandığım şampuanı bile değiştirip daha doğal içerikliye geçtim
bahtnurr1 Elfnr her duşta maske yapıyorum yoksa açılmıyor saçlarım çok uzun , mor şampuan da kullanıyorum. Zaten normal şampuanın içerisine mor boya katılmış planı demişti kuaförüm bi sakıncasını görmedim de duymadım da
BirPatiSever evetbenavukatiyim yıllar önce ilk çıktığında içeriğinde civa gibi ağır metallerin bulunduğu, bunların saç derisiyle vücuda karıştığı, ayda 2 seferden fazla kullanımının uygun olmadığı konuşuluyordu. Sonradan bi sürü marka üretti ve bunların üstü örtüldü sanırım.
sivlimglsh Elfnr ben kullanıyorum. İlk üç ay dikkat ettim dalin ile yıkandım ama sonra kullandığım şampuan krem ve mor şampuanı kullanıyorum bir sıkıntı yok çok şükür 28. Haftam.
citlemeyegeldik sivlimglsh hangi marka mor şampuanı kullanıyorsunuz acaba bende alıcam markada kararsız kaldım🤷🏼♀️
sivlimglsh Benim ki profesyonel marka dayım kuaför o almıştı bulabilirseniz yine yazayım markası ınsıght ın color. Biraz pahalı ama bir sene kadar gidiyor hafta da bir kullanıyorum.
burcunlu Elfnr sormadim hic doktoruma ama ikisinide kullaniyorum haftada 1 kez sac derime degdirmeden uclara kaydi zaten sarilar eskisi gibi dklarcada bekletmiyorum