Birtanemm ?? Yorumlarınızı bekliyorum rahim ağzı ve rahmi olmadan tedavisiz amelyatsız adet gören ve çoçuk sahibi olan varmı ??
Cansu13 Birtanemm bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum 🙏 Allah gönlünüze göre nasip etsin inşallah ğ
Oznurcakir Birtanemm küçük eltim öyleydi malesef doktor cocugun olmaz dedi yine herşeyi en iyi bilen Allah’tır 🤲
asude456 Birtanemm canım bir arkadasımın rahmi yok doğuştan adet te görmüyor , zaten 20 yaşına kadar adet görmeyince gitti doktora ve o şekilde anlaşıldı yanı rahmi olmayan biri bebek sahibi olamaz , adette göremez .
inci2003 Benim rahim ağzım 1.5 sene önce alındı. Bana da mucize gibi geldi ama şu an 30 haftalik hamileyim . İlaçlarla erken doğum önleniyor. İstirahat halindeyim devamlı. 😊
Birtanemm inci2003 yaa ne güzel 🥰rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşllah arkadaşımda ameliyat olcak ama doktor riskli demiş
Fatnur38 Rahimi doğuştan olmayan veya herhangi bir nedenle ameliyatla alınmış olan kadınlar eğer yumurta hücreleri varsa bebek sahibi olabilirler
asude456 Fatnur38 bebek nerede büyüyüp gelişicek ??? taşıyıcı anne yoluyla mümkün sadece buda türkiyede yasak