balpetegim_35 Babyandmom_ hamile çekimi yaptırdım ama fotoları henüz alamadım sıraya koymuş bekliyorum 20 gün kaldı doğuma inşallah elimde olur yakında ☺️ BikAç foto var yine de ben paylaşayım sizinle bakın biz tek arka fonla yaptık.
Babyandmom_ balpetegim_35 aaa güzel olmuş canım fotoğraflar , ben de bir fotoğrafçıyla görüştüm dış çekime 350₺ gibi bir fiyat verdi sanırım onda yapacağım☺️ Bu arada maşAllah su gibisiniz🧿 Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle🌸
balpetegim_35 Babyandmom_ teşekkür ederim canım ☺️ Beğenmene sevindim daha bi sürü fotoğraf varda alamadık düzenleniyor yakında doğum yapcam inşallah yetişir 🙏 sende bence bi an önce karar ver düzenlenip sana ulaşması zaman alıyor 😇 amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏
Babyandmom_ balpetegim_35 doğumdan sonra da elime ulaşsa sorun olmaz benim açımdan. Benim karnım hiç çıkmamıştı bilerek bekledim çıksın diye ama bende bu 1 hafta içinde yaptıracağım inşAllah🌸
Merveonay Doğum yaptığım hastanenin fotoğrafçısı ile anlaşmıştım canım ben hem doğuma girdi çekim yaptı hem ertesi gün odada çekim yaptı ama hamileyken yaptırmadım gerek görmedim 2 sene önce 300 TL vermiştim