rumeysakaplan Hareketlerini az hissediyorum erkek bebeğe hamileyim çok sakin gibi geliyor bana benim gibi olan anneler var mı acaba
Alka rumeysakaplan 24+5 benimde canım erkek. Bende az hissediyorum. Her şey de normal gidiyor. Bilmiyorum normal herhalde. Uykucular demekki.
Nessliihhaann rumeysakaplan 28+2 bende. Hareket olarak eskiye nazaran biraz daha az hissediyorum. Doktoruma sordum uykuya alıştırıyor kendisini gündüz pek hareket etmez geceleri daha aktif olur bu sefer senin uykuların kaçacak hazır ol demişti. 😀
Jadee 26+3teyiz iki dk durmuyor erkek benimde ayakta durunca yürüyünce bile çok net hissediyorum hareketli baya doğunca böyle olmaz inşallah 😀😀
Alka rumeysakaplan ağrın oluyor mu peki canım. Bugün iş yaptım biraz. Günlük işler aslında ağrım oldu karnımda alt tarafa doğru.
Papatyamevsimi-89 rumeysakaplan beb 28+5 oldum ama çok ağrıyor benim her yerim ya çatlama da var karnimda
Alka rumeysakaplan bel ağrısı bendede çok var. Hımm. Bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonu oldu herhalde bende. 🥺🥺
incimercan Papatyamevsimi-89 ben de 28+4 oldum. Çatlama için erken değil mi? Nemlendirici, çatlak kremi vs kullanıyor msnz
UzayLavin 28+6 oldum. Çok zorlanıyorum. İç karnım dar olduğu için dışarıya doğru kocaman bir göbeğim var. Bu da haliyle hareketlerimi kısıtlıyor. Bel ağrım ve kasık ağrım oluyor arada. Göbeğimin etrafı çok acıyor. Geceleri sağ kolumda ağrı ve uyuşma oluyor uyuyamıyorum.
incimercan Papatyamevsimi-89 erken çatlamış yaaa özel ürünler alamıyorsanız da en azından nemlendirici vs kullanın. Kasık, bel, göbek, basen, omuz… bölgelerinize, artmasın çatlaklar