Handenurrr Arkadaslar merhabalar bebek bezlerinde indirim var 4 aylık hamileyim şimdiden almayı dusunuyorum , slepy natürel ve slepy extra arasında ne gibi farklar var beni de bilgilendirirseniz sevinirim
H1994 Handenurrr bende şuan 7 aylık hamileyim çok araştırmalarıma rağmen sleppynin yeni doğan bio natural bezini almaya karar verdim ve aldım çok güzel hemde doğal mühendisin oğlu tavsiyesiyle aldım
balbebek412 Handenurrr sleepy extra digerlerine gore daha ince tek fark bu. Ben ilk 9 ay sleepy kullandim cook memnundum. Ama sonra asiri sizdirma sorunu yasadik. Simdi kullanmiyorum. Ama suan hamileyim yine yenidogan icin sleepy almayi dusunuyorum. Sanirim bebek hareket ettikce sizdirma artiyor 🙄
baliminannesi06 Handenurrr bebek bezi değil ama ıslak mendil aldık biz trendyoldan 12 paket 60 lı 67 TL
Handenurrr baliminannesi06 hepsi burada da gecen indirim vardi hala var 12 paket 79 tl idi ama ikinci ürün 1 tl den 80 tl ye 24 paket kampanyası vardi
Fatmanur123nrt Handenurrr natural olan 12-13 saate kadar koruma sağlıyor diğeri daha düşük ve bez kalitesi farklı markette çalışıyorum ban tanıtım olarak geldi ekstra olan pazralmacısı söyledi bizede bende kızıma natural kullanıyorum