Elif9068 ikra_41 yok allah için doktorum daha önce yaşadım dedi yüzde oranıyla söyledi net olmak için detaylıyı bekledik ama sonra detaylıya gitmeden net bir şekilde bamyayı gösterdi 😂
tazeannecik1 ikra_41 Ya bakalım merak ettim şaşırdımda baya öğrenince yaz buraya da🙈 Allah gönlünüze göre versin İnşallah ya 🤲🏽
ikra_41 Papatya-Kokusu erkek diye sevinmişti adamcağız şimdi duygularım darmadağın diyor kız olacağına adapte edemedim gerçi ben bile olamadım da 😂😂😂
Papatya-Kokusu ikra_41 benimkide hala kız o ben biliyorum diye tutturdu bir oğlumuz var çok hevesli kız çocuğu olmasına bakalım hangisiyse başımızın üstüne o ayrı ❤️😊🥰
Gunesim1 Asyachngr benimki de göstermedi 21. Haftaya kadar. 21.haftada detaylıda öğrendik 😀 doktor tüm organlarını detaylı incelediği için kaçmıyor orda :)
Deletedmom_289 Papatya-Kokusu 😂 çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin o küçücük kıyafetler oyy Allah bağışlasın hepimizin meleklerini ❤️
Merveikratanem Papatya-Kokusu yok canım kızım var 17 aylık 4,5 aylık ikizlere hamileyim kızımın adı ikra tanem
Merveikratanem Papatya-Kokusu çok şükür rabbim hayırla dileyen herkese nasip etsin 5 sene yokluğunu çektim çok şükür rabbim sonunda çok güzel mükafatlandırdı 🤲🙏
annesi_ve_kuzusu34 Bana da 14 haftalıkken bir çıkıntı görüyorum dedi a bugün 20 haftam tekrar gittim pipi göremiyorum dedi sağlıkla gelsin hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Aysenur1213 Asyachngr Biz bugün öğrendik 13+3 prensesimiz olucak ins 10 gun sonra tekrar gel ama kesin kızınız olucak dedi bakalim 🤗🌸
Yamacin-Annesi Papatya-Kokusu ahh evet doktor kiz diyince çok şaşırdım doktora bağırdım o şokla 😅 cumartesi günü belli olucak ama bence erkek ama işte bu doktor içime Kurt düşürdü😅😅
Deletedmom_289 Yamacin-Annesi al işte aynı ben 😂 doktor kız dedi ya %80 ben hala erkek kıyafeti bakıyorum 😂 Napayım anne içgüdüsü