Busrablt Elif-Esin detaylı ultrosandamı kız dediler acaba bende özele gittim erkek dedi devlete gittim oda erkek dedi neye göre yanılıyorlar pipi olarak gördükleri şey ne acaba anlamadım 😇
Elif-Esin Busrablt kordonu pipi sandılar sanırım ikili taramada ve kontrollerde hep erkek dediler detaylı ultrasonda kız olduğu anlaşıldı kuzum
Busrablt Elif-Esin bende detaylıyı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bizimkinde yanılma oldu mu 😊 23 haftada yaptırmayı düşünüyorum acaba geç mi olur şuan 19+4 haftalığız nasıl bekleyeceğim bilmiyorum canım 🥰
Aytflz Arkadaşlar birşey sormak istiyorum kız bebek cinsiyeti değişmiyormş ama erkeklerde değişiklik oluyormuş doğru mu acaba
Elif-Esin Busrablt benim doktorum en uygun haftanın 22 + larda olduğunu söylemişti kuzum sende bir doktoruna danış istersen 😊 zaman hızlı ve sağlıkla geçsin İnşaAllah bir an evvel gör bebişini ve bende doğuma biraz daha yaklaşayım 😊
Busrablt Elif-Esin bende bir sorarım ona göre randevu alırım o halde teşekkür ederim 😊 inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı 🥰