ZeynepAda01 Papatya-Kokusu Benimde şuqn 27+5gün olduk bugun erkeğe benziyor dedi ondan önce 14 haftalıktan beri soruryorum sürekli kıza benziyor dedi bugünde erk nerdeyse 28haftakık olucqgız bugünde bize erkek gibi dedi
ZeynepAda01 Papatya-Kokusu yok farklı doktora gittim bu defa devlet hastanesine gittim önce özele gidiyordum
Papatya-Kokusu Buglemebrr aynı bizimki gibi bende yarın tekrar gidicem 😀ee şimdi kız mı erkekk mi hala belli değil mi
_yagmurcuum_ Bize 12 de kıza benziyor dediler 16 da erkek olduğu kesinleşti şuan 30 haftalığız dün kontrolde kesin erkek mi diye tekrar sordum alışverişini yapacağım dedim doktorumuz artık değişmesi için çükünün düşmesi lazım alışverişi yapın dedi 😂
MelekMervertlek _yagmurcuum_ ay 12 +3de kıza benziyor bacak arası boş dedi annem birsuru alışveriş yapmış inşallah değişmez 😅
Sedamamiasya ikra_41 ayni durum benimde basima geldi 1 kızım var 2 yasinda💛bu seferde 13. Haftada gittim pipiyi bizde gördük sanki kayinvalidem de o hafta twsadufen gelmisti kontrole ve esimde o da biz gördük erkek dedi doktorda erkege benziyo dedi biz tabi bide oglumuz oluyo diye heyecan yaptik 15. Haftamda pazartesi günü kız dedi🤷♀️😂
Papatya-Kokusu Sedamamiasya ya bende böyle olabilir diye yarın tekrar gidicem kız herkesin mi basına geldi anlamadım 😂
Perilisa Banada 12 haftalıkken %80 erkek dedi çıkıntı var dedi sırf değişebilir diye detaylı ultrasona girene kadar gitmiycem doktora 🤣 şuan 15 haftalığım 1 ay daha bekliycem
ipekk35 https://www.hizliresim.com/4tqqxx8 Kızlar tahminde bulunur musunuz 15 haftaya yakındı burada.
Zeynokaanselcuk AybikeK benim kedeşime 12 ci haftada erkek olma ihtimali yüksek dedi doktoru 16 cı haftada kesin kız dedi ayrıntılı ultrason bile girdi kesin kızımız olucak 😀