Hanife16 Merhaba kızlar sat 18 Eylül adetimin birinci gününden saydım bugün 18.gün ve hala yumurtlama görmedim ovulasyon testiyle takıp ediyorum bat 18 ekim yumurtlamayı böyle geç gören varmı aranızda
1merven Hanife16 Her ay degiskenlik gosteriyor 44. Gunde bile yumurtlama gordum bazen 22 33 bende hep degisiyor test yapmayi birakmamistim devam etmistim
Mrv1007 Hanife16 adet düzensizliğim vardı son adetimden tam 40 gün sonra yumurtlama gördüm 16 haftalık hamileyim ❤️ Ovulasyon testi bizim gibi durumlards çok işe yarıyor zaten kaç gün sonra oldugunun önemş yok bir kere yumurtlama gördün mü değerlendirmek lazım kısmetse tutuyor zaten inşallah gönlüne göre olur 🌸
Hanife16 1merven adetim düzenli 30 günde bir adet oluyorum normalde ama daha yumurtlama görmedim teşekkür ederim 🙏
Hanife16 Mrv1007 teşekkür ederim ama adetim düzenli 30 gün de bir oluyorum adet normalde ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bugün adetin birinci gününde in sayarak 18.gün henuz yumurtlama görmedim
Merveidareci Benim adetim de çok düzenliydi 30 günde gelirdi. 25inci gün yumurtlama gördüm , adetim gelmedi adetimin üstünden 10gün geçtikten sonra beta değerim 36.72 olarak hamile olduğumu öğrendim
Bfduam Merveidareci adet vaktin geldiğinde sükülecek gibi belirtin oldu mu? Gelmeye yakın olur ya kasık altı, rahimde?
Hanife16 Merveidareci teşekkür ederim inşa bizde bu ay hayrlı haberlerle karşılaşırız dua edin lütfen bizede🙏
Hanife16 Ayse27a bnm bugün 18inci günüm daha henüz yumurtlamayı görmedim ne zman görücem ya tedirginim biraz🤦♀️
Hanife16 Ayse27a ben ilaç falan kullanmıyorum ilk çocuk degıl nasıp olursa ikinciyi düşünüyoruz 5 yaşında bir kızım var