mutlugebeee gt8at ay Allahım evladın kızı erkeği mi olur ya, gerçekten Allah hiçbirimizi hiç kimseye muhtaç etmesin. Eşinizin ailesinden, komşunuz veya bi arkadaşınız yok mu yanınızda kalabilecek. Hastanenin de özel odası olmaması kötü olmuş gerçekten😔
gt8at mutlugebeee eşimin ailesi bebek haberini duyunca bile aramadı. Onlar başlı başına sorun zaten. Annemde senelerdir bize çektirdi ama doğumumda bunu yapacağı hiç aklıma gelmezdi.. Onun için varsa yoksa erkek. Hatta bana şükret bak oğlun olacak bile dedi yani.
mutlugebeee gt8at ne diceğimi bilemedim bir anne evladını nasıl böyle gününde yalnız bırakır😔 Allah yardımcın olsun bir çaresini bulursun inşallah 🙏🏼
2anneoluyorum gt8at o kadar iyi anlıyorum ki ilk hamileliğimde yanımda kayanam kaldı sabaha kadar uyudu yatakda ben bebeğime baktım şükür kaçarak evlendim diye babam yollamadi ailemi hala da konuşmuyorum babamla annemlerle görusuyorum ama o esnada insanın istediği tek kişi annesi umarım bulursun yanında kalcak birini
gt8at 2anneoluyorum başkasının annesi kendine anne olmuyor. Benim ki sağolsun bana da olmadı. Allah görüyor inşallah işimi kolaylaştırır😔
Dygrd gt8at yakın olsak gelirdim valla kıyamam ben sana yaa annen neden böyle yaptı ki ablanla konuş tekrar belki o gelir
Smy1 gt8at nasıl erkek alınmıyor çok saçma. Belki ailemiz yok sadece eşimiz var. Ne değişik insanlar var