Meryemmmm Bebek bakım ürünleri hangi marka tercih ettiniz ? Ben dalin aldım kullanan var mı nasıl acaba ?
Aysealty Meryemmmm cnm henüz bana erken diye bakım ürünlerini almadm ama yeni dogum yapan bir arkadasm ebebek te yeni cıkan bi ıslak mendil oldugunu sadece su ve sabun içerdigini söyledi o kullanıyormus evdeyken bende ıslak mendil kullanmam diye düşünüyorm ama dısarı cıkarken yanımızda buluncak mutlaka bi arastır istersen dogruysancok mantıklı☺He birde mustelanın ürünlerini görüyorm instagramdaki fenomen annelerde falan arastırdım biraz herkes memnun
Rabia88 Dalin i pek onermiyorlar bende ilk öyle düşünmüştüm şimdi Sebamed ya da mustela var aklımda şampuan olarak vücudu için zeytin yağli doğal sabun çamaşırları için sabun tozu alacagim yumuşatıcı kendimize bile kullanmıyorum bebeğe de kullanmak istemiyorum ıslak mendil almayı düşünmüyorum onun yerine pamuk ve kaynatılmış ılık su ile temizliğini yapmayı düşünüyorum zaten yazın direk yıkarım evde dışarısı içinde yine pamuk ve sprey kutusuna su koyarım kulak çubuğu kullanmayı düşünmüyorum
Asu33 Sebamed veya mustela.bi de eğer bebeklerinizde pişik olursa zeytinyağını benmari usulü ısıtıp asidini alın öyle sürün zeytinyağındaki asit pişiğin artmasına neden olabilir🙂
Meryemmmm Asu33 dediklerinizi uygularım artk bebeğim doğunca bende herseyini dalin aldım bilinen marka diye ama yaramazsa değiştircem artk napalım
EliFurkan Banyo urunlerimiz hep sebamed, deterjan olarak da chicco nun urunlerini aldim, bakalım nasıl sonu alicaz 😊bir de her urun her bebege de uygun olmayabilir, deneyince gorcez
busraali Meryemmmm dalin doğal olmadığı için yenidoğan da alerji yapıyor. En iyisi sebamed. Ben pişik kremi vücut losyonu şampuan sabun hepsini sebamed aldım. Kendimde memnunum çünkü sebamed ürünlerinden. Dalini hiç denemeyin birde alerjiyle uğraşmayın derim ben.
Rabia88 Meryemmmm Dalin Bebek sabunu kullanıyorum kendimde gözlerim yanıyor şampuan yakmaz sanırım ama bı deneyin
Meryemmmm Rabia88 benim ablam bebeğine kullandı şampuanını cnm güzeldi ztn onun tavsiyesiyle aldım snra bi sizlere sormak istedim
Meryemmmm Aysealty çok teşekkürler cnm bende 22+1 deyim de indirim vardı bebek ürünlerin de bende ablamı aradım dalin kullandım cnm her bebeğe farklı markalar alerji yapabiliyor sen bilirsin dddi aldım bende
Aysealty Meryemmmm coğu şeyi denemeden bilemcez galiba canım bebegin tenine göre öğrencez artık neyi kullancagımızı dalinde paraben var muhabbeti duymustum bende ama dogrulugunu arastırmadm☺Bakalım minnoslarımızın hassas tenlerine neler iyi gelcek☺☺
Meryemmmm Aysealty vallah cnm internetten okuyunca herkes her ürüne iyi yorum da yapıyor kötü yorum da aklım karışıyor dediğin gbi miniklerimiz doğunca ögrencez artk 😍💋sen kaçıncı haftadasın