Gzde218 Kızlar merhaba 27+5 haftalığım Lökosit değeri 72 normal değer 0-5 arası Doktor randevum haftaya. tahlil sonucunu gönderdim bol su iç yazmış sadece şaka gibi. Tedirgin oldum bu kadar yüksek olmasından tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim 😣
Merveee34 Gzde218 çok yüksek canım büyük ihtimal antibiyotik başlayacak . Bol su iç.yıkama jeli al bitane eczaneden oda iyi geliyor
Boncugummmm Gzde218 geçmiş olsun canım benöde cok yüksek çıktı 135 di lokosit😪1 kez antibyotk kullandım yıne tekrarladı. Şaselerden hiç faydasını görmedim. Kültürüm temz oldgu için endişelenme diyor doktor akıntıdan dolayı yüksek cıkıyor dedi. Bol su yüklendim resmen blmyorum ne durumdayız ılık suya 3 damla elma sirkesi damlatyorum içemiyorum ama zorluyorum kndımı onu içtm o braz iyi geldi sanırım. Kültür verdin mi sen
Evren24 Gzde218 benim doktorum hap vermek istememişti günde 4 lt su içtim. Sürekli iç çamaşırımı değiştirdim. Ütüledim birde 3 günde geçti benim
Senanrrr_06 Gzde218 bende seninle aynı haftamda oldum lökosit 31di benimde WhatsApp dan doktoruma attım antibiyotik ve fitil verdi 1 hafta kullandım ve bol su içtim yoğurt yedim bide 1 hafta sonra 9 a düşmüştü ilacı bıraktırdı bol su iç dedi banada
Gzde218 Boncugummmm hayır henüz rutin kontroldü aile hekimliğinde bu haftaya doktoruma gidecektim ama sonucu görünce hemen yazdım su iç bol bol demiş o kadar. Hiçte hissetmedim geçen ay yoktu sıfırdı.
Gzde218 Evren24 haftaya randevum var deneyeyim bakalım inşallah geçer kendimi iyi de hissediyorum önceden olsa hastanelik olurdum hiç anlamadım bunu 😁
Gzde218 Senanrrr_06 anladımmm ben de yazdım whatsaptan ve yüksek yani sadece su iç dedi çok anlamsız haftaya randevum var bakalım gidince verecektir heralde 🙄
Gzde218 honeyland henüz vermedim. Haftaya randevum var sağlık ocağının rutin kontrolünde öğrendim hemen yazdım doktora ama işte bir ilaç vermedi
Gzde218 Mervenurns ya sadece akıntım var aslında geçen aylarda fitil vermişti akıntı için ama değerim sıfırdı. rahim akıntısı dedi. bu ah rutin sağlık ocağı tahlillerinde çıktı.
Suna25 Bendede enfeksiyon vardı antibiyotik verdi onu içtim hicbiseyim kalmadı ama kefirde çok iyi geliyor ben onu kullandım şuan bı sıkıntı yok çok şükür halada devam ediyorum kefir kullanmaya
Gzde218 Suna25 haftaya randevum var yazar heralde bir şeyler geçen ay sıfırdı bu değer nasıl yükseldi anlayamıyorum
Boncugummmm Gzde218 bn saglık ocagnın idrar tahlinine inanmıyorum pek cnkü enfeskyon 40 ken 100 küsürkerde cıkmıştı koştura koştura doktra gttm ordaki tahlilde 40 dı canım
Senanrrr_06 Gzde218 büyük ihtimalle canım hiç bı doktor anne ve bebeği tehlikeye sokacak bişey yapmaz bence sen suyunu iç ve süzme yoğurt ye
honeyland Gzde218 kültürde verin siz mutlaka kültürde bakteri üredi yada üremedi yazar benim lökosit değerim 20 çıkmıştı ben kültürde verdim bakteri üremedi yazıyordu doktorum sadece tansiyonuna dikkat et bol su iç demişti
Gzde218 Boncugummmm o da olabilir tabi doktor da yapacaktır diye düşünüyorum haftaya kadar bir şey olmaz inşallah ondan korkuyorum