Pirayeada Nasıl geçer su içiyorum idrarın yarısı içinde kalıyor benim gibi olan var mı durmadan wc’ye gidiyorum
Esrakin Pirayeada Serklaj oldum ama sonda takmadılar 3 saat sonra normal kalkıp lavobaya gittim sürekli gitmek istiyordum cunku sivi tukettigim icin
Boncugummmm Pirayeada bnde seklaj olalı 2 hafta oluyor bnada takılmadı sna neden gerek duydular ki canım
Kullaniciadi Pirayeada psikolojik olabilir mi. Başta bende kesik kesik çıkıyordum. Sebebi tamamen benden dolayı. Çünkü insan tuvalete gitmeye korkar oluyor serklajdan sonra. Ben kisalmaya başlamış dedikten sonra uzun süre büyük tuvaletimi yapamadim hala çok korkuyorum iki hafta önce dikisim atıldı ama korkuyu atamadım
Pirayeada Boncugummmm doktordan yeni geldim cnm bol su iç dedi içiyorum tuvaletten çıkmıyorum hatta hiç yapamıyorsan sonda takalım dedi yapıyorum az az dedim….
Boncugummmm Kzlar bnmde aferdrsinz dün biraz tuvalet sorunu yaşadm çok kabz deıldm ama zorlandım bgun sanki altt taraf da degişk bir durum baskı yapıyormuş gbi oluuır içim de bir kuşku.
Kullaniciadi Boncugummmm doktorunuza danışın bence bu konuyu. Serklaj koruyodur ama ihmal etmeyin Dr a sorunuz.
Boncugummmm Pirayeada anladm canm enfeksyon mu var ki bn enfeksyon oldum. İdrarm varken sanki hala varda yapamıyorum. Düzeltirsin inşlh. Ya sze kaçıncı haftada atıldı dikiş. Bna ilk hafta kabz olma demişlerdi kontrol dede sormyı unutmuştum inşllh birsey olmz
Pirayeada Boncugummmm antoboyotk damardan 3 kere yaptılar neden öyle oldu anlamadım. 16 5 de dün oldum cnm..kabızlık olmasın diye ekmek yeme dedi acımdan ölüyorum doymuyorum birde çorba iç dedi her gün
Boncugummmm Pirayeada sz özel hastanede mi yaptrdınız dikişinzi. Blmıyorum ki canım bide cok yenisin normaldir bnde ertesi gün acillik olmuştum. Allahn ıznyle birsey olmaz inşllah. Bn corba su yuda cok içerm ama kabzlık oluyor yinede. Kavun ıyı geliyor bnada. Ama yemmeiştim kaç gündr bıraz zorlandım. Şmdide korkup duruyorum. Bna ekmek falan yeme demedi
Esrakin Pirayeada Valla bana hersey yiyebilirsin dedi hatta hastanedeyken kaynanam zeytinyagli barbunyayla patates salatasi getirdi onu yedim hic bisey olmadi sen onlara bakma cnm doyur karnini bence
Pirayeada Boncugummmm evet cnm özel de oldum sen özel de mi oldun. Ekmeği sabah verdiler oglen vermediler hayırlısı olsun hakkımızda 1 cm açıklıkla acil oldum
Boncugummmm Pirayeada bnmde üniverste hastanesnn hocası perinatolji doktoru yaptı canım. 700tl ücret verdik. Özelde nekdara yaptılar. Ikınmakda sorun olmaz dedıler demi sana iyce taktım bn buna
Pirayeada Boncugummmm medical park doktoru cnm 7 bin ama benim hamilelik Sigortası karşıladı sen yine de doktorunu dinle sana ıkınma dedi mi
AEmine Boncugummmm ıkınma diyorlar canım normalde ben de bi ara öksürük vardı ona bile basınç istemiyoruz dedi
Boncugummmm Pirayeada Hım baya varmış canım saglık olsun mecbur werılıyor. Bn dier kaybımdada bu doktra gıdyordum o yuzden dewam ettim iyi diye. Bna sadece oldgun gün kabz olma dıkkat et buna demişlerdi canım sonrası içinde sormadydım
Pirayeada Boncugummmm sorun bakalım o ne diyecek cnm..ben perinatoloji değil de kadın doğum doktoruna oldum. Doktora güvendim inşallah sorun olmaz çoğu perinatolojiye oluyor
Boncugummmm Pirayeada 2 hafta sonra kontrolüm acil birsey oldgunda direk gel dediler canım duruma göre hareket ederim artk. inşllah hiç bririmzde sorun yaşamayız🤲
Boncugummmm AEmine anladm canım zorlamadım pek ama yapmak için baya lavobadaa bekledim.şmddide içimi korku aldı. 1 seferlik bisey olmaz inşllah. Dıkat ederim şu kabzlık olayına tersine oluyor bazen hamşurmazdım seklaj dan beri hapşırma tutuyor
iroska95 Öncelikle geçmiş olsun canım, bende 22 haftalık serklaj oldum. Şuan 30+2 haftalığım. Bana da sonta takılmıştı ve aynı sorun bende de vardı ama 4 gün sonra normale dönecek idrar yapman. Enfeksiyon kapmamaya ve kabız olmamaya çok dikkat etmelisin
Pirayeada iroska95 teşekkür ederim. Evet çok kötü bir his idrar zorla çıkıyor yarım kalıyor tekrar gidiyorum