Bayanlar 23+4 teyim. İkili test yapılacağı zaman doktoru iyi anlayamadigimdan kan tahlili vermemisim doktorumda sağolsun test sonucunu istemedi, öyle vakit geçti… dörtlü test yaptırdım 1/395 çıktı ,riskli olduğunu söyledi harmony testi diye doktor yaptiracak mısın diye sorup duruyor.Ya bi test sonucumu sorduğumda bile haftalarca cevap yazmıyor bu harmony testi için niye ısrarla üstüme geliyorlar? Ben anlamadım doktorların kârı mı var bu testten …..Ayrıntılı ultrasona dün baktırdım.O doktorda sağolsun inançlı insanmış harmony testini bi kere sordu,risk var ama zaten haftan geçmiş dedi.bende yaptirmayacagim testleri dedim….Soru değil fikrim şu ki ben ki eğer doktor tarafından düzgün bilgilendirilmiş olsaydım ikiliymis dortluymus uğraşmaz 8 haftalıkken paşa paşa harmony testimi yaptırır bastırır parayı sonucumu öğrenir önüme bakardım.kimse bana harmony testinden bahsetmedi,tamam belki pahalıdır ama belki param var vakit kaybetmek istemezdim. Yani şimdi yaptırsam bile zaten kiymam ki…. şimdiki aklım olsa herşey baştan başlamış olsa hiç düşünmem başta yaptirirdim. Benim gibi cahil kalanlara,doktorundan bile fayda gormeyenlere fikrim olsun