aysel79 Benim bgn açık pembe şeklinde lekelenmem oldu çok az kasıklarımda ve belimde hafif agrı var doktor randevum yarın benm gbi bu şekilde olan var mı risk teşkil ediyor mu yarına kdr beklememeli miyim sizce ilk hamileligim tecrübem yok
bahtnurr1 aysel79 ihmal etme git acile direk canım. Bekledikçe çoğalması falan daha büyük sıkıntıya yol açmasın sen tedbirini al
Kumsal0920 aysel79 kırmızı kanamaya dönmediği için sorun yok ilk hamilelik başında kahverengi lekelenme yaşadım ve hiç bitmeden 3 ay devam etti
papatya981 Bende 14 haftaligim ilk ogrendiigmde gittim doktora lekelenmen varmı kanaman dedi hayır demiştim hafif lekelenme olunca sorun teşkil etmiyor demisti
papatya981 Dilekcnkn benim arkadaşım adet görür gibi 3 gün çok şiddetli kanaması oldu doktorlar ara kanama olabilir bazı hamileler ilk 3 ay adet goruyormus hamileyken o yüzden doktorum bana hafif lekelenmeler sorun değil fazlasmasi kötü demişti 🤷
Naazli Düşük riskin olabilir gerçi bebeğin haftasını bilmiyoruz ama sen bence yine de git. En azından için rahatlasın