Tgcbbrdmr Kan sonucum 20,45 çıktı yarın tekrar kontrolüm var… Herkes çok merak etmiş herkese teşekkür ederim.. iyi ki varsınız 🦋🦋🦋🦋
umutluanneadayi Tgcbbrdmr gözün aydın olsun canm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 💜🤭
B-Y94 Tgcbbrdmr elbette ben seni çok sevdimm kuzum çünküü 👏🏻🥰💜 ayy bakalım ne dicek doktor tepkin ne oldu dünkü anlatt 💜🥰
Deletedmom_85 Hayırlı olsun canım sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 😇 ilk gebelik mi? İnşallah bizlerde sizin gibi güzel haberlerimizi böyle paylaşabiliriz regl günümü bekliyorum bende heyecanla 😊
Fatma_4224 Tgcbbrdmr rabbim sağlıklı bir şekilde ilerlemesini nasip etsin canım cok evham yapıyordun bak cok şükür hamilesin inşallah güzel ilerleyecek ben inanıyorum. Bana da dua edin regle cok bişey kalmadı 🤲🏻🤲🏻
yesmyrtsvr Gözün Aydın çok sevindim yazışmalarınızı okuyup duruyodum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah 🙏🏻♥️🧿
Tgcbbrdmr Fatma_4224 olacak inşallah kuzum dualarımız seninle 🥰💜 çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun
Busee45 Tgcbbrdmr canımm Nasıl sevindim anlatamam. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşAllah 🧿🥰