Pammuk Kızlar 27+3 üm son 1 haftadır acayip sırt ağrılarım var sürüyorum ve birazda olsa rahatlatıyor kullanan varmı kantoron yağını sıkı tı yapan bir yağ değildir diye düşünüyorum bide organik
Seminn Pammuk elim yandı elime sürdüm hamile kaldım göbeğime sürdüm doğurdum göğüs uçlarım yara oldu oraya sürdüm😅😅çok faydalı
N-h-e123 Pammuk evet kullanıyorum her derde deva . Arada mantar olduğumda bile kullanıyorum en azından neydiği belirsiz kremlerden bin kat doğal diye düşünüyorum
elftrndmrci Seminn göğüs ucunda işe yarıyomu ya. Ben henüz doğurmadım ama göğüs ucu yaralarım çok olurdu. Şimdi de uçları öyle soyuluyo ki iç çamaşırına yapısıyo. Sürsem bişe olur mu acaba. Sizin emzirme yaraları mı vardı?
Seminn Pammuk yok canım değil ben bir zararını görmedim. Benim kullandığımı kayınvalidem yaptı ama hazır kapalı kutu değil 🤗
eliffkrts Pammuk nerdeyse sadece kantaron sürüyorum azda mustela, inşallah doğurmayı bekliyorum bikaç güne sıfır çatlak var bence sür
Hilal-95 elftrndmrci ben en basından beri sürüyorm bana sür dediler doktoruma sordum sür dedi ama masaj yapmıyorum uclarım yumuşacık benm şuan kuruluk felan yok inşallah da olmaz ama emzirirken kullanılır ı bılemıyorum onun için lansıhon aldım onu kullanırım emzirirken
Seminn elftrndmrci evet canım ezirmeye başladığımda olmuştu kan felan geldi soyulma lar vardı garmastan pomat ile dönüşümlü sürdüm ben
Hilal-95 Pammuk hergün 🤣 sabah akiam nemlendirmek için onu kullanıyorum bütün vücuduma el yapımı olanı doktorumda önerdi göğüslerimede kullanıyorm masajsız
elftrndmrci Hilal-95 el yapımı demişsiniz nerden aldınız yada siz mi yaptınız ben anca aktardan falan bulabılırım yapamayız da🤷♀️
Hilal-95 elftrndmrci ben balıkesirden getirtim komşumuz yapıyor orda saf zeytinyağını verdim içine çiçeklerini koyular tabi güvenilir aktardan da alablırsınız herşeye çok iyi geliyor bebeklere bile sürüyolar da ben sormadan yapamam affedersin basur için bile iyiymiş kuzum